Скоро и другите ти любимци ще са там и ще си правят "дербита".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Teo написа:За мен имаше дузпа за Септември и трябваше да се свири!
@ Повторението казва всичко!
Teo написа:За мен имаше дузпа за Септември и трябваше да се свири!
kremi82 написа:Teo написа:За мен имаше дузпа за Септември и трябваше да се свири!
Ти и още няколко фена на ЦСКА от този форум сте обективни, което ви прави чест.
Също ви прави чест и позицията, която заехте лятото по-повод на евентуалното прекръстване на друг отбор с името ЦСКА.
Поздравления Тео!
Teo написа:kremi82 написа:Teo написа:За мен имаше дузпа за Септември и трябваше да се свири!
Също ви прави чест и позицията, която заехте лятото по-повод на евентуалното прекръстване на друг отбор с името ЦСКА.
Поздравления Тео!
Човек в такава ситуация трябва да си държиш ръцете близко до тялото или отзад както го правят всички ''научени'' защитници.. примери не ми се дават!
@ Да от близко е опита за центриране, ама и ръката е в неестествено положение за мен и отклонява топката!
миле гърбавия написа:Е.другари от ЦСКА,така ли ще я караме и във "В" група?
Teo написа:kremi82 написа:Teo написа:За мен имаше дузпа за Септември и трябваше да се свири!
Поздравления Тео!
Човек в такава ситуация трябва да си държиш ръцете близко до тялото или отзад както го правят всички ''научени'' защитници.. примери не ми се дават!
@ Да от близко е опита за центриране, ама и ръката е в неестествено положение за мен и отклонява топката!
Себастиан Фетел написа:Кировец написа:Себастиан Фетел написа:Кировец написа:Себастиан Фетел написа:От това по чиста дузпа няма на къде. Голът на ЦСКА беше правилно отменен.
Това според правилниците в болния ти мозък най-вероятно.
Не, според правилниците на професионалния футбол.
И от кога пише там, че всеки допир на топката с ръка е дузпа?
Ръката не е в нормално състояние и пречи на пътя на топката. Научете ги най-накрая тези правила. Вярно, че за аматьорския футбол не са толкова важни, но все пак поне да не се излагате пред хората.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост