Окупаторът САЩ - педерасто-педофилска империя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Окупаторът САЩ - педерасто-педофилска империя

Мнениеот CTAHKO » 25 авг 2015 20:27

dodo7271 написа:
CTAHKO написа:
dodo7271 написа:
CTAHKO написа:
dodo7271 написа:Коя държава е окупирана от САЩ? Последната окупация бе извършена от Путин, преди него това направи Хитлер. Или нещо бъркам?

И това какво общо има с педерастията и педофилията налагани от САЩ :? :roll:

Ама на теб са ти опряли пистолет в главата и те карат да ставаш ******** ли, какво?

Хех, ама ти защитаваш педофилите ли бе :lol: Ами дай от утре изнасилвача на детето ти да се разхожда като национален герой по улиците, вместо да изгние в панделата ;) Аман от аматьорчета :!:

Не бе, аз никого не защитавам. Питам те, някой насила ли те кара да ставаш гей или педофил?

Ако помислиш малко (стига да има с какво), ще ти стане ясно, че тук не става въпрос за мен или теб, а за децата ни :!: Утре ще те питат, детето ти насила ли е станало жертва на педофил 8-) Всъщност то няма и да жертва, защото педофилията ще е законна и няма да има извършено престъпление 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 авг 2015 20:28

meteorit написа:
dodo7271 написа:Коя държава е окупирана от САЩ? Последната окупация бе извършена от Путин, преди него това направи Хитлер. Или нещо бъркам?

Хитлер върна към Германия област, населена с германци и след това цялата война беше срещу агресорите против Германия. Путин върна територия, която е незаконно прехвърлена на Украйна и е населена с руснаци. Американските чифути обаче нямат никакво право да ни налагат, че педофилията е демократична ценност.В реме е тая империя на злото да потъва, а с това ислямизмът и други уродливи явления също ще отпаднат като заплаха.

Но иначе поздравления за признанието, че Путин е същото животно като Хитлер...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 авг 2015 20:30

Дори няма да си правя труда да обяснявам защо темата излита. Всеки с IQ над 70(числото не е случайно) ще се сети и сам.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”