Центърът на всеобщото зло се намира на Запад!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Центърът на всеобщото зло се намира на Запад!

Мнениеот boabbb » 24 авг 2015 01:33

wannabe написа:Ние сме на запад! Спрямо Китай, рАЗИЯ (кур за путкин), Казахстан. :lol:

Те му викат ( въпреки, че темата е пусната с цел провокация ), че НАТО, в това число и ние, къде с подкрепа, къде с негласно съгласие, е*аха майката на цифра държави в Близкия Изток и тая бежанска вълна е резултат от това ... но буфера си е буфер - "К*р за Путин" и това е ... Данчоо, Данчоо, не принц Чарлз, а Иисус да ти дойде на сватбата - пак си си асиджанец и това е ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 24 авг 2015 01:35

Е дай цифрата кои са теа държави ?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 авг 2015 01:38

anihilator написа:Е дай цифрата кои са теа държави ? Да не пропусна само и аз ХУЙЙЙ ЗА ПУТИИН и жалките азиатци .

Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, Тунис, Египет - на някои места се мятаха бомби, на други се действаше по алтернативен начин ( разбирай диверсии и прочее ) ... Шест броя - малко ли са :?: Само Либия + Сирия са към 30 милиона
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 24 авг 2015 01:47

Намесата в Ирак и Афганистан беше необходима / според мен / бежанци от там има защото просто вече имат тази възможност както у нас например ;) , в Либия имаше намеса главно на Франция , в Тунис ми е трудно да разбера за каква намеса говориш , Египет е съвсем различен случай , виж Сирия наистина там има геополитически сблъсък и точно от там са и бежанците .

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 авг 2015 02:12

anihilator написа:Намесата в Ирак и Афганистан беше необходима / според мен / бежанци от там има защото просто вече имат тази възможност както у нас например ;) , в Либия имаше намеса главно на Франция , в Тунис ми е трудно да разбера за каква намеса говориш , Египет е съвсем различен случай , виж Сирия наистина там има геополитически сблъсък и точно от там са и бежанците .

Баси кухата лейка са те пръкнали! :shock:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 24 авг 2015 02:23

гражданин от село написа:
anihilator написа:Намесата в Ирак и Афганистан беше необходима / според мен / бежанци от там има защото просто вече имат тази възможност както у нас например ;) , в Либия имаше намеса главно на Франция , в Тунис ми е трудно да разбера за каква намеса говориш , Египет е съвсем различен случай , виж Сирия наистина там има геополитически сблъсък и точно от там са и бежанците .

Баси кухата лейка са те пръкнали! :shock:

С нещо да се обосновеш или до тук ти стигат възможностите?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 24 авг 2015 05:30

бежанци има и от Нигерия, Нигер и още дузина африкански държави.
А така като гледам запада очакваше тази бежанска вълна но смяташе, че ние и гърците ще ги държим тука в някакви големи лагери и те ще ни дават по някое и друго милионче, за да не ги омурим от глад. е явно няма да стане ще трябва да поемат 99% от бежанската вълна рано или късно.

изход разбира се има и той е да строят армиите си и на бързо да се разправят с ислямистите в централна и северна Африка, както и с тези от Азия и този път да сложат там малко по нормални хора да управляват, а не само послушковци дето да им лижат всички знаем кое

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 24 авг 2015 06:25

Баси колко русофилски олигофрени има.... не измряхте ли,бе путински боклуци ???

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 авг 2015 08:35

т.5
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”