smoti написа:Къв център бе жълтурки." Срещата" е на 15 минути от центъра на града!
e и... Мара подробната
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoti написа:Къв център бе жълтурки." Срещата" е на 15 минути от центъра на града!
костенурк написа:Libera написа:Само на мен ли това поведение ми прилича на това, което правят мангалите от катуните. Един катун тръгва с камъните и напада друг катун.
тва го има в цял свят бе приятел,мразещи се агитки да се сбият.тва са футболни фенове не шахматисти,ае скрийте се вече
slash1912 написа:А къде е била полицията?Или пак ще излезе,че феновете са виновни?
КироВарна написа:костенурк написа:Libera написа:Само на мен ли това поведение ми прилича на това, което правят мангалите от катуните. Един катун тръгва с камъните и напада друг катун.
тва го има в цял свят бе приятел,мразещи се агитки да се сбият.тва са футболни фенове не шахматисти,ае скрийте се вече
От малоумните обяснения разбрах,че две мразещи се агитки се сбили.....и било нормално!?Не разбрах защо се мразят?...Аз например ходя на стадиона,защото обичам футбола!!!Единствените които са ми неприятни там,са олигофрените!!!Тези явно се мразят взаимно,защото са олигофрени....и едните и другите!!!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта