valio_cska написа:Започвам работа в Аладин фуудс и ми трябва здравна книжка за работа та въпроса ми е каква е цената и вярно ли е че се издава само по местожителство ?
1лв
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
valio_cska написа:Започвам работа в Аладин фуудс и ми трябва здравна книжка за работа та въпроса ми е каква е цената и вярно ли е че се издава само по местожителство ?
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:язе написа:Да бачкаш в Аладин, не е работа а проклятие. Както и прогноза... лоша.
Кво им се случва на работниците там ?
Като се охранят много и стават част от менюто
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:язе написа:Да бачкаш в Аладин, не е работа а проклятие. Както и прогноза... лоша.
Значи като работиш с храна постоянно ядеш , така ли ?Ти като си стругар колко струга открадна на части и ги продаде ?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
ЕМИЛ написа:язе написа:Да бачкаш в Аладин, не е работа а проклятие. Както и прогноза... лоша.
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:язе написа:Да бачкаш в Аладин, не е работа а проклятие. Както и прогноза... лоша.
Значи като работиш с храна постоянно ядеш , така ли ?Ти като си стругар колко струга открадна на части и ги продаде ?
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:язе написа:Да бачкаш в Аладин, не е работа а проклятие. Както и прогноза... лоша.
Първо не съм стругар и второ, ако ти ми вдигнеш на ръце струг, аз ще го нося на гръб до портала, за да го продам, а написаното беше шега, но ти си ЕМИЛ, за което бях забравил.
Ако работиш с храна, в такъв тип заведение и нямаш порцион от шефа-ти евем и шефа, и фирмата, и теб! Под "теб", имам предвид работещият, а не някого определено.
язе написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:язе написа:Да бачкаш в Аладин, не е работа а проклятие. Както и прогноза... лоша.
Първо не съм стругар и второ, ако ти ми вдигнеш на ръце струг, аз ще го нося на гръб до портала, за да го продам, а написаното беше шега, но ти си ЕМИЛ, за което бях забравил.
Ако работиш с храна, в такъв тип заведение и нямаш порцион от шефа-ти евем и шефа, и фирмата, и теб! Под "теб", имам предвид работещият, а не някого определено.
Без да съм напълно сигурен, мисля че във въпросната верига, консумацията по време на работа е неограничена и безплатна.
trokadero_ написа:Еми дюнери - ако си дюнерджия колко да ти дават - 800 1000 лв , ама се съмнявам .
Кашчей написа:
Шефът, ако е дал това право е уникален психолог. Първият ден ще се тъпчеш като невидял, на следващият по-малко и така, докато ти втръсне само тази храна и започнеш да купуваш друга. От продукцията ще лапаш на два дена веднъж и то, когато си много гладен, а не можеш да си позволиш друго.
Бях луд по една китайска пилешка супа, но така ми втръсна, че трудно изяждам и малка порция веднъж в месеца.
язе написа:Кашчей написа:
Шефът, ако е дал това право е уникален психолог. Първият ден ще се тъпчеш като невидял, на следващият по-малко и така, докато ти втръсне само тази храна и започнеш да купуваш друга. От продукцията ще лапаш на два дена веднъж и то, когато си много гладен, а не можеш да си позволиш друго.
Бях луд по една китайска пилешка супа, но така ми втръсна, че трудно изяждам и малка порция веднъж в месеца.
Цъкнах в джобса и да, има такъв момент. Явно обаче парата е малко, щото обявите им вървят нонстоп- явно привилегията да се тъпчеш с дюнери на воля, не е чак такава съблазън.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта