Мнениеот Болен Левскар » 21 авг 2015 19:02
Аз съм готов да изляза на първоначално мирен и след това не толкова мирен протест. Според мен на 99% от българите им е писнало и скоро ще назрее много ефективен протест и това е неизбежно. Не може във века на информация да ни се гаврят така, просто защото няма скрито покрито и народа може поименно да изброи кой и колко краде - министри, депутати, кметове, прокурори,... всички! И щом Румъния може да вкарва в затвора всичката тая сган, значи и ние можем, стига да сме единни. За да протестираме обаче трябва да има за какво. Сега спонтанно мога да изброя следните причини:
1) Истината за КТБ - защо все още няма никой в затвора? Кое/кои правителство/а са трупали пари там. Кой е наредил да се трупат пари там. Много е лесно да се проследи и да се тикнат в затвора главните играчи в последните 2-3 правителства. Всички ги знаем кои са!
2) Циганския проблем - защо държавата не иска да се захваща с него? Кой е виновен и защо не е в затвора?
3) Пеевски и всички подобни мутри - тия ако го погне една нормална прокуратура, ще си намери 2908752895209 причини да го тикне в затвора за 84987272809 години. Същото се отнася за Бойко Борисов, Цветан Василев, Цацаров, шефа на БНБ, и т.н.
4) Левски - какъв е Иво Тонев в Левски? Каква е връзката с ББ и КТБ? Каква е връзката с Русия? Защо по дяволите има проруски тролове навсякъде във форумите? Кой им плаща? Каква е целта и това опасно ли е за националната сигурност?
5) Лупи - е как може тоя палячо да не е в затвора? Прокуратура няма ли?
И ако това са прекалено много и сложни въпроси, а на нас ни трябва една проста причина да излезем на улиците, ето ви една. Протестираме докато не вкарат примерно Пеевски на топло до живот. И докато това не стане факт, не спираме с протестите и гражданското неподчинение. Ако това стане ще променим изцяло курса, който сме поели като народ.