Как да и върна вниманието

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

besen_zvqr
Контакти:

Как да и върна вниманието

Мнениеот besen_zvqr » 21 авг 2015 12:12

Бях на море за една седмица и след като се прибрах вкъщи майка ми вече не ми обръщаше внимание. Брат ми се беше настанлил трайно в леглото й. По-малък е от мен с три години и не виждам какво повече може да и даде от мен. Преди да замина на море правехме секс поне два пъти дневно. Сега дори не ми дава да я докосна, камо ли да я шпакловам. Обърнах с екъм баща си, ала той вдигна рамене и каза сам да се оправям. Не можах да разбера отговора му, защото ми звучеше двузначно. На ръчна ли да го карам или да върна любовта на майка си отново. Той пак ми каза каквото направя. Гледам го постоянно шляпа двете ми сестри. Да не ме помислите за балък и аз съм ги шляпал, ама не е нищо особено. Още са малки и неопитни. Повече ми харесва да правя секс с мама. Пробвал съм и с бабите, ама и с тях не е хубаво. Те вече нямат влага и лубрикант да слагам триенето пак е гадно. Ходя гледам ги като го правят мама и брат ми, опитвам се да се включа и все мама ме отритва. Магия ли е направил брат ми за любов не зная, но искам мама.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Как да и върна вниманието

Мнениеот ЕМИЛ » 21 авг 2015 12:16

besen_zvqr написа:Бях на море за една седмица и след като се прибрах вкъщи майка ми вече не ми обръщаше внимание. Брат ми се беше настанлил трайно в леглото й. По-малък е от мен с три години и не виждам какво повече може да и даде от мен. Преди да замина на море правехме секс поне два пъти дневно. Сега дори не ми дава да я докосна, камо ли да я шпакловам. Обърнах с екъм баща си, ала той вдигна рамене и каза сам да се оправям. Не можах да разбера отговора му, защото ми звучеше двузначно. На ръчна ли да го карам или да върна любовта на майка си отново. Той пак ми каза каквото направя. Гледам го постоянно шляпа двете ми сестри. Да не ме помислите за балък и аз съм ги шляпал, ама не е нищо особено. Още са малки и неопитни. Повече ми харесва да правя секс с мама. Пробвал съм и с бабите, ама и с тях не е хубаво. Те вече нямат влага и лубрикант да слагам триенето пак е гадно. Ходя гледам ги като го правят мама и брат ми, опитвам се да се включа и все мама ме отритва. Магия ли е направил брат ми за любов не зная, но искам мама.

Ти си пълен дебил , не защото това се е случило , а само при мисълта да го измислиш и пльоснештук .

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 авг 2015 12:23

Нормалният ход на нещата изисква баща ти да те опъне.....и ще ти се проясни всичко.

besen_zvqr
Контакти:

Мнениеот besen_zvqr » 21 авг 2015 12:25

Вълчан написа:Нормалният ход на нещата изисква баща ти да те опъне.....и ще ти се проясни всичко.

Не сме извратеняци в семейството, за да правим еднополова любов.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 авг 2015 12:43

besen_zvqr написа:
Вълчан написа:Нормалният ход на нещата изисква баща ти да те опъне.....и ще ти се проясни всичко.

Е как да не сте извратеняци... :lol: :lol: Бързо казвай на баща си да те опъне един път и всичко ще си дойде на мястото.

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 21 авг 2015 12:47

besen_zvqr написа:Бях на море за една седмица и след като се прибрах вкъщи майка ми вече не ми обръщаше внимание. Брат ми се беше настанлил трайно в леглото й. По-малък е от мен с три години и не виждам какво повече може да и даде от мен. Преди да замина на море правехме секс поне два пъти дневно. Сега дори не ми дава да я докосна, камо ли да я шпакловам. Обърнах с екъм баща си, ала той вдигна рамене и каза сам да се оправям. Не можах да разбера отговора му, защото ми звучеше двузначно. На ръчна ли да го карам или да върна любовта на майка си отново. Той пак ми каза каквото направя. Гледам го постоянно шляпа двете ми сестри. Да не ме помислите за балък и аз съм ги шляпал, ама не е нищо особено. Още са малки и неопитни. Повече ми харесва да правя секс с мама. Пробвал съм и с бабите, ама и с тях не е хубаво. Те вече нямат влага и лубрикант да слагам триенето пак е гадно. Ходя гледам ги като го правят мама и брат ми, опитвам се да се включа и все мама ме отритва. Магия ли е направил брат ми за любов не зная, но искам мама.

Момче,намери си занимание ,свърши нещо полезно,за себе си или за обществото.Все още не е късно да се поправиш,макар че засега една здрава тояга може да свърши работа.Големи глупости си написал,за да си разнообразяваш безделието.Не знам какво целиш.но жалко и грозно е."Кучето ни гледа с покорство,котката-с презрение,само свинята те приема като равен"-Уинстън Чърчил.

besen_zvqr
Контакти:

Мнениеот besen_zvqr » 21 авг 2015 12:49

LSFC 1914 написа:
besen_zvqr написа:

Е как да не сте извратеняци... :lol: :lol: Бързо казвай на баща си да те опъне един път и всичко ще си дойде на мястото.

Ние не сме американски хомосексуалисти, а руснаци.

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 авг 2015 12:53

Ето такива дегенерати ще бъдат първите клиенти на културната полиция и доктрината "Урец" като цяло!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 авг 2015 12:56

Не си нито забавен, нито интересен. А новият профил най-вероятно не те скрива, но повече няма да издавам. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 21 авг 2015 12:57

Мисля, че приключихме с темата!
Модераторите не са ви враг!

Върни се в “Кошче за отпадъци”