КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4

Мнениеот W84me » 20 авг 2015 16:01

Beck's написа:Кух , кух , кух .....
Разлика между преструкториране и закриване правиш ли? Като цяло все тая какво бълваш, Леевски с парите от ДПС ли подкрепяш?
Апостола се върти в гроба, като вижда на кой продадохте името му !!! ЦСКА си влачи кръста и ще си понесе последствията, но докато ние оздравяваме, вие ще отидете в миманса наречен златна среда на "А" група 7-8 място, като междувременно може да изиграете някой финал за купата, но до там, защото чернилката ще ви го бодне в 90-та минута. Помня какво мучене беше за Жиняк, както каза "каквото повикало, такова се обадило"... 90-та минута ви стана запазена марка от 4 години вече. ББПП

Така я преструктурирахте, че изгонихте почти всички деца.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2015 16:18

Beck's написа:
W84me написа:
River Plate написа:Айде марш в Подуене, не се обяснявай. То е ясно, че от някъде идват тоя страх. Дали е от комплекси или от нещо друго не знам, но не ме и интересува. Дори ме радва, как са ви потекли слюнки от устите и се надпреварвате един след друг да плюете. :)

ЦСКА ще го има!

Не страх, а СМЯХ ме е налегнал от вашите селски мачове и надуване на балони. Закрихте си школата, но нас ни било страх :mrgreen:

ЦСКА си влачи кръста и ще си понесе последствията, но докато ние оздравяваме, вие ще отидете в миманса наречен златна среда на "А" група 7-8 място...

Само ти се струва,че оздравявате.Метастазите са плъзнали по цялото тяло. :mrgreen:
Вече "режете живо месо".Днес-школата,утре...???

Потребителски аватар
Red joker

Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София)

Мнениеот Red joker » 20 авг 2015 18:07

onegavon написа:То навремето ви се говореше, че и рогачи като Вутов са пародия и на ниво В група , ама не .Серия А го искала, е видяхме стигна до резерва в Козенца. Краев е следващият ви набеден звезделин с физика на анорексик. Набийти си в тиквите че не 100 още 100 по 100 години да минат от Герена футболист за големия европейски футбол няма да се пръкне.От запъртък яйце орел се не люпи. Герена е Чернобил и освен мутанти за Касъмпаша и Ризеспор друго не бълва.

Майка,ти ги разстреля с бренеке от упор между рогите :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 20 авг 2015 22:45

blue avalanche написа:
Beck's написа:
W84me написа:
River Plate написа:Айде марш в Подуене, не се обяснявай. То е ясно, че от някъде идват тоя страх. Дали е от комплекси или от нещо друго не знам, но не ме и интересува. Дори ме радва, как са ви потекли слюнки от устите и се надпреварвате един след друг да плюете. :)

ЦСКА ще го има!

Не страх, а СМЯХ ме е налегнал от вашите селски мачове и надуване на балони. Закрихте си школата, но нас ни било страх :mrgreen:

ЦСКА си влачи кръста и ще си понесе последствията, но докато ние оздравяваме, вие ще отидете в миманса наречен златна среда на "А" група 7-8 място...

Само ти се струва,че оздравявате.Метастазите са плъзнали по цялото тяло. :mrgreen:
Вече "режете живо месо".Днес-школата,утре...???

Хората искат да наблегнат на качество, а не на количество, но какво значение има за вас? Айде гледайте си Леевски, гласувайте си за ДПС и си гледайте джамията !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 авг 2015 23:09

Тоя мач свърши.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Кошче за отпадъци”