КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4

Мнениеот W84me » 20 авг 2015 12:08

River Plate написа:Нещата отиват от добре, към по-добре. Особено като чета мненията на мижитурките от предградята на североизточна София :)

Страх, страх... Така ви искам! 8-)

Кафево и във вените и по гащите :roll:

Страх, страх, страх, догодина пак "В" група, ебати страха :shock:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 20 авг 2015 12:26

Еми явно от нещо ви е страх, щом киснете по цял ден в темите и новините на треторазрядния аматьорски клуб. От какво, вие ще кажете?
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 авг 2015 12:39

River Plate написа:Еми явно от нещо ви е страх, щом киснете по цял ден в темите и новините на треторазрядния аматьорски клуб. От какво, вие ще кажете?

По принцип, ако някой се страхува от нещо, го избягва или се скрива от него. Ние просто гледаме и коментираме сеира, нищо повече. Даже както виждаш спазваме правилата на форума, основно бонтона. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
russia

Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 4-1

Мнениеот russia » 20 авг 2015 12:46

W84me написа:
angelofdeath написа:Не разбирам, какво става, че все ЦСКА ви е в устата. Оставете отбора на мира и се радвайте на отсъствието ни в измислената А група. Докато там вие се боричкате, кой да заеме мястото ни, ние полека си вървим нагоре. Дори повече. Ще видите, че ако няма финансови и организационни проблеми ЦСКА ще ще мине, като комета през В и Б група. Сега при аматьорите бием само с името си, но на горното ниво ще имаме вече изграден отбор. Надявам се и българското да не се загуби по-трасето, защото сегашните момчета са герои и заслужават шанс да се развият докрай. Видяхте състава срещу София 2010. Не всички, но поне 50% от игралите футболисти имат таланта да поведът ЦСКА нагоре. Божилов, Головодов, Чорбаджийски и Антов само след две години ще бъдат гръбнака на силния ЦСКА, който ще мачка във България.

Узунов, дето до оняден риташе в Хасково за разнообразие ли ще е гръбнака? Или Преско Йорданов, дето го изритаха от всички отборчета. Или може би Хазуров :mrgreen:

Задръстеняче, човекът е написал кои ще са гръбнака на отбора. Сред тях да виждаш споменатите от теб? Узунов и Йорданов дори и за Б група ще вършат работа. Докато вашия гръбнак го видяхме - от лакомия за 2 евро повече му разказахте играта на Вутов да тича за здраве из долните дивизии на "ботуша". Другия ви щиглец Краев ще е със същата съдба, стой та гледай. Такъв ви е манталитета на вас - сами да си таковате децата!
То и сегашния ви гръбнак се вижда. Новопривлечени печки плюс една чуплива испанска хърба в центъра, които ще изядат хляба на близначките ви!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 авг 2015 12:47

Приличен мач!Трябва да почнем да вкарваме повече голове.Готино е да гледаш млади момчета пред екзалтирана публика 8-) !

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 авг 2015 12:52

TristaNNN написа:
River Plate написа:Еми явно от нещо ви е страх, щом киснете по цял ден в темите и новините на треторазрядния аматьорски клуб. От какво, вие ще кажете?

По принцип, ако някой се страхува от нещо, го избягва или се скрива от него. Ние просто гледаме и коментираме сеира, нищо повече. Даже както виждаш спазваме правилата на форума, основно бонтона. ;)

И какъв точно е сеирът, който гледаш? Точно това ви отличава с другия малоумник W84dick от останалите левскари. Че вие сте най-обикновени сеирджии и търсите евтини провокации, киснейки във форума на ЦСКА, където едно мнение нямате касаещо съответната тема. Върни се по-нагоре в постовете и ще се увериш.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 авг 2015 12:57

russia написа:И какъв точно е сеирът, който гледаш? Точно това ви отличава с другия малоумник W84dick от останалите левскари. Че вие сте най-обикновени сеирджии и търсите евтини провокации, киснейки във форума на ЦСКА, където едно мнение нямате касаещо съответната тема. Върни се по-нагоре в постовете и ще се увериш.

Хаха, аз имах мнения по темата през пролетта. Още тогава казах, че ще изхвърчите, но бях обявен за болно говедо. Каквото повикало, такова се обадило!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 20 авг 2015 13:10

Айде марш в Подуене, не се обяснявай. То е ясно, че от някъде идват тоя страх. Дали е от комплекси или от нещо друго не знам, но не ме и интересува. Дори ме радва, как са ви потекли слюнки от устите и се надпреварвате един след друг да плюете. :)

ЦСКА ще го има!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 авг 2015 14:03

River Plate написа:Айде марш в Подуене, не се обяснявай. То е ясно, че от някъде идват тоя страх. Дали е от комплекси или от нещо друго не знам, но не ме и интересува. Дори ме радва, как са ви потекли слюнки от устите и се надпреварвате един след друг да плюете. :)

ЦСКА ще го има!

Не страх, а СМЯХ ме е налегнал от вашите селски мачове и надуване на балони. Закрихте си школата, но нас ни било страх :mrgreen:

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 20 авг 2015 15:39

W84me написа:
River Plate написа:Айде марш в Подуене, не се обяснявай. То е ясно, че от някъде идват тоя страх. Дали е от комплекси или от нещо друго не знам, но не ме и интересува. Дори ме радва, как са ви потекли слюнки от устите и се надпреварвате един след друг да плюете. :)

ЦСКА ще го има!

Не страх, а СМЯХ ме е налегнал от вашите селски мачове и надуване на балони. Закрихте си школата, но нас ни било страх :mrgreen:

Кух , кух , кух .....
Разлика между преструкториране и закриване правиш ли? Като цяло все тая какво бълваш, Леевски с парите от ДПС ли подкрепяш?
Апостола се върти в гроба, като вижда на кой продадохте името му !!! ЦСКА си влачи кръста и ще си понесе последствията, но докато ние оздравяваме, вие ще отидете в миманса наречен златна среда на "А" група 7-8 място, като междувременно може да изиграете някой финал за купата, но до там, защото чернилката ще ви го бодне в 90-та минута. Помня какво мучене беше за Жиняк, както каза "каквото повикало, такова се обадило"... 90-та минута ви стана запазена марка от 4 години вече. ББПП

Върни се в “Кошче за отпадъци”