Стига с тоя мит за "великата червена публика"!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Стига с тоя мит за "великата червена публика"!
Колеги накратко да поясня какво имам в предвид: Събрали били 7500 човека на мача с Радомир, и продажните медийки и журналя на които микренеца плаща ни продъниха ушите че това било нещо нечувано, невиждано, феноменално, уникално и незнам си още какво- 7500 човека на мач във В група, ау рекорд едва ли не! ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Преди години Ботев ПД във В група събираха по над 10 хиляди души в домакинските си мачове, а Етър и Локо Горна в дербитата по между си във В група имаха по 7-8 хиляди души, при положение че Търново и Горна са 50 пъти по-малки градове от София. Дунав Русе миналия сезон също имаха подобна посещаемост.Така че ае стига са облъчвали мозъците на предимно по-младите фенове, истината е че нищо особено не са направили червените другарки, даже според мен на фона на истериите и заканите им преди мача ,7500 човека си е направо издънка, хайде да не се заблуждаваме 

Re: Стига с тоя мит за "великата червена публика"!
Червената публика пък точно никога не е била велика .Когато играеха в групите на ЛЕ нито един път не напълниха националния стадион .
- отец Онуфри
- Контакти:
- mertezaker
- Контакти:
Демба_Ба на 13 Авг 2015 15:04
Колеги накратко да поясня какво имам в предвид: Събрали били 7500 човека на мача с Радомир, и продажните медийки и журналя на които микренеца плаща ни продъниха ушите че това било нещо нечувано, невиждано, феноменално, уникално и незнам си още какво- 7500 човека на мач във В група, ау рекорд едва ли не! ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Преди години Ботев ПД във В група събираха по над 10 хиляди души в домакинските си мачове, а Етър и Локо Горна в дербитата по между си във В група имаха по 7-8 хиляди души, при положение че Търново и Горна са 50 пъти по-малки градове от София. Дунав Русе миналия сезон също имаха подобна посещаемост.Така че ае стига са облъчвали мозъците на предимно по-младите фенове, истината е че нищо особено не са направили червените другарки, даже според мен на фона на истериите и заканите им преди мача ,7500 човека си е направо издънка, хайде да не се заблуждаваме
Ти си се заблудил вече! И какъв цвят е купата?

Демба_Ба написа:Колеги накратко да поясня какво имам в предвид: Събрали били 7500 човека на мача с Радомир, и продажните медийки и журналя на които микренеца плаща ни продъниха ушите че това било нещо нечувано, невиждано, феноменално, уникално и незнам си още какво- 7500 човека на мач във В група, ау рекорд едва ли не! ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Преди години Ботев ПД във В група събираха по над 10 хиляди души в домакинските си мачове, а Етър и Локо Горна в дербитата по между си във В група имаха по 7-8 хиляди души, при положение че Търново и Горна са 50 пъти по-малки градове от София. Дунав Русе миналия сезон също имаха подобна посещаемост.Така че ае стига са облъчвали мозъците на предимно по-младите фенове, истината е че нищо особено не са направили червените другарки, даже според мен на фона на истериите и заканите им преди мача ,7500 човека си е направо издънка, хайде да не се заблуждаваме
ако призива ти е към феновете - всеки има право да си смята както му е угодно (докато не почнат клубовете да публикуват продадените билети / минали през турникетите / др. такива). през това време - пак всеки има право да обяснява (примерно) как имало 700 човека на мача, пък имало 0 (нула) билета продадени

ако призива ти е към местните журналисти:
[offtopic]http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=30&t=10255&start=2740[/offtopic]

Не се излагайте...
Че ония си надуват зверски бройката е ясно. Ясно е и че очакваха повече хора на стадиона в неделя. Но не се излагайте и вие...
Че ония си надуват зверски бройката е ясно. Ясно е и че очакваха повече хора на стадиона в неделя. Но не се излагайте и вие...
Колкото и скромна и мизерна да е тази бройка, пак е два пъти повече от публиката на който и да е друг отбор.
Пък и... нека всеки си гледа собственото канче.
Темата си е чист генератор за провокации и нападки, така че излита.
т.5
Пък и... нека всеки си гледа собственото канче.
Темата си е чист генератор за провокации и нападки, така че излита.
т.5
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Кошче за отпадъци”