Защо в този форум се толерира латиницата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Защо в този форум се толерира латиницата?

Мнениеот anihilator » 12 авг 2015 13:36

CTAHKO написа:Налагане на европейските ценности и промивка на мозъците на подрастващите насилствено от рептилите, чрез техния инструмент - медиите :!: Самият факт, че не можеш да си направиш регистрация на един от официалните езици в ЕС е достатъчно показателен 8-) Моят ник също съм писал на латиница 8-)

Стига като някой папагал повтаря едно и също как Сийке банален и жалък ставаш вече.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 12 авг 2015 13:38

BETEPOK написа:Темата е сходна с пуснатата вчера, но се отнася конкретно за този форум.
Защо човек не може да се регистрира тук по нормален начин, тоест на кирилица? Това го няма в нито един от познатите ми форуми, освен ако междувременно заразата не е плъзнала и на други места. А явно "хрумването" е скорошно, защото все пак се подвизават и хора с имена, написани на родната ни азбука. Азбука, употребявана не само у нас, но и в много други страни по света - и малки, и големи.

Днес ще се съглася с теб , като оставим патриотизма настрана не виждам защо трябва да се напъваме да им разчитам маймуниците на някои индивиди .Подминавайте ги такива и не им отговаряйте игнорирайте ги отвсякъде. Същото важи и за някои калпаци които си позволяват да пишат на Руски език .

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 12 авг 2015 13:41

Искам да съм модератор и да поря малки политически тролчета, да пищят и да реват за несправедливостите и какъв съм тиранин и душманин над техните души. Регни се на кирилица като искаш има как. Само плачете като девица за кур давам ви пример малки тролчета, потребителя Синьо Сърце. Той е ваш брат и ако съм модератор ще е от първите пострадал от тежката ми ръка. Ще се чуства като Волен Сидеров след среща с Бойко Борисов ! :mrgreen:
Последна промяна от love_hurtz на 12 авг 2015 13:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 авг 2015 13:44

anihilator написа:
CTAHKO написа:Налагане на европейските ценности и промивка на мозъците на подрастващите насилствено от рептилите, чрез техния инструмент - медиите :!: Самият факт, че не можеш да си направиш регистрация на един от официалните езици в ЕС е достатъчно показателен 8-) Моят ник също съм писал на латиница 8-)

Стига като някой папагал повтаря едно и също как Сийке банален и жалък ставаш вече.

С кое от написаното не си съгласен, моята трицонка 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 12 авг 2015 13:49

Друг, който ще страда е СТАНКО, това момче ще го попаря от банове ! Направете референдум за модератор да видите какво се толерира в сайта, след като ме изберат ! :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 авг 2015 14:12

love_hurtz написа:Друг, който ще страда е СТАНКО, това момче ще го попаря от банове ! Направете референдум за модератор да видите какво се толерира в сайта, след като ме изберат ! :mrgreen:

С референдум не се избира никой, усилвай климатика зася на първо време...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 12 авг 2015 14:26

fcb_bg написа:
love_hurtz написа:Друг, който ще страда е СТАНКО, това момче ще го попаря от банове ! Направете референдум за модератор да видите какво се толерира в сайта, след като ме изберат ! :mrgreen:

С референдум не се избира никой, усилвай климатика зася на първо време...

В форума така ги избираме, не бой се и ти ще си пострадал. Всички, които изгонихте нормалните хора от форума ще страдате с перма банове, да не си заслужите мижавата заплатка !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 авг 2015 14:45

3. Писането в темите и създаването на нови такива става само и единствено чрез ползването на български език, използвайки кирилица. Изключения се правят само за наименования.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”