Изгоря ли ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Изгоря ли ЦСКА?

Мнениеот bobo_13 » 07 авг 2015 16:00

Готвача написа:Аз не виждам за какво трябва да злобеем срещу чорбетата.На 100% за бях да ги изхвърлят заради дълговете,но не заради друго,а за да започнат да се спазват правилата.Всички останали неуредици не ме радват,защото днес у тях,утре/не дай Бог/у нас.Скапано БФС-хората които "работат" там,единственото което правят е,че правят грешка след грешка и гаф след гаф.ЦСКА НЕ ТРЯБВАШЕ да започва първо от В група.После не трябваше да го ПРИПОЗНАВАТ в каквото и да е.Трето-не трябва да им се пуска аванта за измъкване от дълговете.Четвърто-всеки бръкнал в кацата с червен мед през годините-на прокурор и ако заслужава-на съд.Според мен ЦСКА ТРЯБВА да си започне от най долното стъпало и ако може да стигне до профи футбола.Всичките тези припознавания ми идват малко в повече.

Абе пич, чети наредбите първо преди да коментираш. При загуба на профи лиценз се започва от най-близкото аматьорско ниво - в случая В група. Никой нищо не е припознавал. Има едно ЦСКА с 30+ млн дългове.
ГГ реши на своя глава след като спа цял месец и регистрира ново дружество, което не е нито член на БФС, нито е подало документи за членство.
Къде са спели през това време Тодоров и другите шефчета на Армията? Не четат ли правилниците....още по-смешното е, че ГГ е член на Изпълкома на БФС и не знае правилниците........
БФС какво е виновно? Вчера ГГ нахълтат с охраната си и се направил на мъж пред някоя администраторка и жената какво да прави - сългалисила се е на нещо да заправи и дотам.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 авг 2015 16:00

Teo написа:Като отвориш спортните сайтове и 9 от 10-те топ новини са за ЦСКА София! Дори и във В група рейтинга отново го държи ЦСКА, защото футбола в България се върти около нас!
@ Никъде нищо не пише за ФК Кренвирш, ФК Подуяне и т.н. Никой не се интересува от жалки отборчета с една каруца платени фенове! :!:

Ми то с вашите циркове за кого да пише ве пич!Голям повод за хвалба няма що!Едно време с титли сега с рейтинг по вестниците се хвалите!Направо приказка сте!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 07 авг 2015 16:01

Въпреки, че винаги съм бил противник на мутренските методи на ГГ&сие, ще кажа че имаме няколко подобни прецедента с БГ отбори,

единия е с ЦСКА,
когато фалиралото дружество с прзидент Любо Пенев, по времето на Васил Божков беше заменено със сегашното ПФК ЦСКА АД, тогава нито ЦСКА отиде в "А окръжна", нито загуби историята и титлите си. Допреди няколко години старото АД на Любо Пенев още се виждаше при търсене в ТР!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 авг 2015 16:05

Не мога да дам отговор на въпроса от заглавието, но вече в поне 2 теми в раздела на ЦСКА се дискутира тази новина, а ми се струва, че десетки пъти по всякакви поводи съм ви казвал, че няма нужда да пускате 4237458735335 теми, в които да се коментират един и същи неща. Новината е доста актуална, но я коментирайте в наличните теми.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”