Готвача написа:Аз не виждам за какво трябва да злобеем срещу чорбетата.На 100% за бях да ги изхвърлят заради дълговете,но не заради друго,а за да започнат да се спазват правилата.Всички останали неуредици не ме радват,защото днес у тях,утре/не дай Бог/у нас.Скапано БФС-хората които "работат" там,единственото което правят е,че правят грешка след грешка и гаф след гаф.ЦСКА НЕ ТРЯБВАШЕ да започва първо от В група.После не трябваше да го ПРИПОЗНАВАТ в каквото и да е.Трето-не трябва да им се пуска аванта за измъкване от дълговете.Четвърто-всеки бръкнал в кацата с червен мед през годините-на прокурор и ако заслужава-на съд.Според мен ЦСКА ТРЯБВА да си започне от най долното стъпало и ако може да стигне до профи футбола.Всичките тези припознавания ми идват малко в повече.
Абе пич, чети наредбите първо преди да коментираш. При загуба на профи лиценз се започва от най-близкото аматьорско ниво - в случая В група. Никой нищо не е припознавал. Има едно ЦСКА с 30+ млн дългове.
ГГ реши на своя глава след като спа цял месец и регистрира ново дружество, което не е нито член на БФС, нито е подало документи за членство.
Къде са спели през това време Тодоров и другите шефчета на Армията? Не четат ли правилниците....още по-смешното е, че ГГ е член на Изпълкома на БФС и не знае правилниците........
БФС какво е виновно? Вчера ГГ нахълтат с охраната си и се направил на мъж пред някоя администраторка и жената какво да прави - сългалисила се е на нещо да заправи и дотам.