Изгоря ли ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Изгоря ли ЦСКА?
айдее, пак тема за отборите от Щ групите, стига с тези аматьорски отбори ,днес се тегли жребия за шампионска лига
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
batmanlevski написа:айдее, пак тема за отборите от Щ групите, стига с тези аматьорски отбори ,днес се тегли жребия за шампионска лига
Това ви е съдбата! Винаги да ни коментирате!
@ Цял живот в сянката на ЦСКА...! ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДО КРАЯ НА ТОЯ ЗЕМЕН ЖИВОТ!
С автогол на микренското джудже в последната минута, ЦСКА изпада и от В група.
Ах колко жалко е да си чорбар! Няма вече ЦСКА! ЦСКА умря!
Teo написа:batmanlevski написа:айдее, пак тема за отборите от Щ групите, стига с тези аматьорски отбори ,днес се тегли жребия за шампионска лига
Това ви е съдбата! Винаги да ни коментирате!
@ Цял живот в сянката на ЦСКА...! ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДО КРАЯ НА ТОЯ ЗЕМЕН ЖИВОТ!
Ти какво очакваш, то само сянката ви остана

Последна промяна от CTAHKO на 07 авг 2015 15:09, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Споко бе, момчета. Не се връзвайте на плюнките на медийките на новия собственик на ФК Кенееееефски.

Ако новото дружество закупи, някой от сегашните обори от В група, няма да има проблем да играе там. Ще придобие както активите му (лицензи и право на участие) така и пасивите му. Това е начина.
В БФС работят най-големите малоумници, ако наистина са допуснали да картотекират играчи на клуб който не е дал заявка за участие в турнирите на БФС 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Vando написа:С автогол на микренското джудже в последната минута, ЦСКА изпада и от В група.
Ще има винаги ЦСКА!
- GA_ veliki
- Контакти:
e_cvetcov написа:Ако новото дружество закупи, някой от сегашните обори от В група, няма да има проблем да играе там. Ще придобие както активите му (лицензи и право на участие) така и пасивите му. Това е начина.
Айдее пак схеми
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
GA_ veliki написа:e_cvetcov написа:Ако новото дружество закупи, някой от сегашните обори от В група, няма да има проблем да играе там. Ще придобие както активите му (лицензи и право на участие) така и пасивите му. Това е начина.
Айдее пак схеми
Няма как да стане това.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Върни се в “Кошче за отпадъци”