Приказен Мъри на плейоф в ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- М. Стоилов
Приказен Мъри на плейоф в ШЛ
Ко стана ееее, ко стана ееее Астана - ХИК - 4:3 След луд мач. Кой е най-големия, кой е най-големия питам аз ?
-
- Контакти:
Re: Приказен Мъри на плейоф в ШЛ
Ти да не си някое негово гадже или си просто самият Томислав Русев?!
- М. Стоилов
stratega_varna написа:Ти да не си някое негово гадже или си просто самият Томислав Русев?!
Аз съм г-н Стоилов най-великия треньор в историята на българския футбол!
-
- Контакти:
М. Стоилов написа:stratega_varna написа:Ти да не си някое негово гадже или си просто самият Томислав Русев?!
Само един човек може хвали така този абсолютен некадърник и за това според мен си самият Томислав Русев!
Браво, г-н Стоилов! В Астана вече мирише на изгорели вестници вследствие на правилния футбол, който приложихте в местния отбор!
Успех в следващите европейски мачове и нека приказката да продължи! 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
stratega_varna написа:М. Стоилов написа:stratega_varna написа:Ти да не си някое негово гадже или си просто самият Томислав Русев?!
Само един човек може хвали така този абсолютен некадърник и за това според мен си самият Томислав Русев!
Ей, я не говори така на г-н Стоилов!

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Може да е и Ефрем Димитров този, кой знае? Много са правилните гъзове, в които Мъри се е задоволил.
Libera написа:Може да е и Ефрем Димитров този, кой знае? Много са правилните гъзове, в които Мъри се е задоволил.
Сега остава да кажеш, че един от тези гъзове е бил твоя.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- Antananarivo
Libera написа:Може да е и Ефрем Димитров този, кой знае? Много са правилните гъзове, в които Мъри се е задоволил.
Явно и теб не те е пропуснал. Даже те е повторил!
Кой колко е некадърен е въпрос на сериозна оценка, но фактите са, че това е първият български треньор класирал чужд отбор в груповата фаза на ЕКТ. Г-н Стоилов отново пише история. 

Върни се в “Кошче за отпадъци”