Когато напише, че Цска са комунисти - факт, не ми трият мнението, кажа ли че Леевски са ченгета, обаче веднага следва бан - това е монопол над свободата на словото!Абе я да си гледата работата викам аз!!!
''Мръсен сикаджия'' се завръща на Тича
от registraciq на 04 Авг 2015 11:10
Последният мач срещу ченгета, в който ги наказахме въпреки съдията (не отсъди и 10000% дузпа за нас, а Черно море няма отсъдена дузпа заради ченгета от 50 години) с гол на човекът отбор Матиас Курьор, за когото Леевски имат абонаментна карта, след мача причаках въпростният Иво Тонев, ченге от класа и му казах в прав текст ''ти си един долен мръсен сикаджия'', изгледа и с една освирепяла почервеняла физиономия от много злоба и показа жеста с дясната ръка перпендикулярна на лявата образуваща прав ъгъл и през зъби ми каза ''ма*ка ти шъ е*а''. Чакам го отново, искам да са в пълен комплект вичките бандити и ченгета!Имам да кажа пак две приказки след мача, в който ще победим!Леевски е вторият ми най-омразен отбор след държавния отбор на Тец-а - Берое. Омръзна ми от ченгесарски клубове, омръзна ми от ченгета и техните номера, омръзна ми от бандити като онзи от Банкя и останалите, които командва!
Комунисти, срещу вас като кажа нещо няма проблем
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Комунисти, срещу вас като кажа нещо няма проблем
Последна промяна от registraciq на 04 авг 2015 11:37, променено общо 2 пъти.
Re: Комунисти, срещу вас като кажа нещо няма проблем
Щото не си прав - хората са милиционери

Леевски, оле

-
- Контакти:
boabbb написа:Щото не си прав - хората са милиционери![]()
![]()
Ако ми кажеш кой от вашето висше ръководство не е помак или доносник ,ще ти сваля шапка
registraciq написа:Когато напише, че Цска са комунисти - факт, не ми трият мнението, кажа ли че Леевски са ченгета, обаче веднага следва бан - това е монопол над свободата на словото!Абе я да си гледата работата викам аз!!!
И затова ли реши да изтропаш клефука в червения подфорум, та белким оцелее?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
registraciq написа:Когато напише, че Цска са комунисти - факт, не ми трият мнението, кажа ли че Леевски са ченгета, обаче веднага следва бан - това е монопол над свободата на словото!Абе я да си гледата работата викам аз!!!
''Мръсен сикаджия'' се завръща на Тича
от registraciq на 04 Авг 2015 11:10
Последният мач срещу ченгета, в който ги наказахме въпреки съдията (не отсъди и 10000% дузпа за нас, а Черно море няма отсъдена дузпа заради ченгета от 50 години) с гол на човекът отбор Матиас Курьор, за когото Леевски имат абонаментна карта, след мача причаках въпростният Иво Тонев, ченге от класа и му казах в прав текст ''ти си един долен мръсен сикаджия'', изгледа и с една освирепяла почервеняла физиономия от много злоба и показа жеста с дясната ръка перпендикулярна на лявата образуваща прав ъгъл и през зъби ми каза ''ма*ка ти шъ е*а''. Чакам го отново, искам да са в пълен комплект вичките бандити и ченгета!Имам да кажа пак две приказки след мача, в който ще победим!Леевски е вторият ми най-омразен отбор след държавния отбор на Тец-а - Берое. Омръзна ми от ченгесарски клубове, омръзна ми от ченгета и техните номера, омръзна ми от бандити като онзи от Банкя и останалите, които командва!
Ей гей, що не ни дадоха дузпа в 117 минута за Купата или си кьорав!!!
Брех, голямо храчене, голям страх, голямо нещо. Колко време има още до мача, не ми се мисли кви теми ще излизат последните дни и часове... Ама шубето голем страх! То от тез голобради момчета като се насирате...

[offtopic]

- Der Schmarotzer
- Контакти:
boabbb написа:Щото не си прав - хората са милиционери![]()
![]()
Тук си прав, но отчасти, както винаги - Левски бяха само двадесет години с наложения им отгоре милиционерски мотив, докато вашите, са по рождение с природни деформации и малоформации, посредством инцеста с БКП, та до днес, а като вас са и по-малките ви братчета или сестрички изберете си само, кое ви се услажда повече - перушините от Пловдив, еклерите, айдуците, белите пеперудки и прочие...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
baligo написа:Брех, голямо храчене, голям страх, голямо нещо. Колко време има още до мача, не ми се мисли кви теми ще излизат последните дни и часове... Ама шубето голем страх! То от тез голобради момчета като се насирате...
Пичове, тоя е психично болен и бълва теми и глупости от поне 10 акаунта ... Това с насирането, няма да го коментира, защото звучи нелепо.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- slavia_forever
- Контакти:
10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.
11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Върни се в “Кошче за отпадъци”