Пълна блокада на Олигархичното събрание и никакво пускане на душманите български да излязат, докато не гласуват всички закони в полза на народа. На първо място трябва да се започне с доходите и приравняването им до минималните за ЕС - 500 лв. мин. пенсия и 1000 лв. мин. заплата. Строителство на АЕЦ-Белене, Южен поток и др. проекти от важно значение за икономиката ни. Няма неискам, няма недей...
Да живее България!
Време е народа да се вдигне!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ndrangheta
- Контакти:
Re: Време е народа да се вдигне!
Време е да научиш най-елементарните правила на родния си български език, пък след това ходи оправяй държавата.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Циганите и арабите зле, но да даваш за пример най-тъпата клика в обществото е направо за смях и от какъв зор българи трябва да си слагат чужди символи по кожата? Колко трябва да си прост да си татуираш крив будистки знак само защото едно жалко бояджийче с един ташак и умствени проблеми си го е изплагиатствало едно време?
Време е народът да се вдигне и да емигрира от тази държава. Циганите, бежанците, турците и последователите на Хитлер и Волен Сидеров да си се оправят...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
Libera написа:Циганите и арабите зле, но да даваш за пример най-тъпата клика в обществото е направо за смях и от какъв зор българи трябва да си слагат чужди символи по кожата? Колко трябва да си прост да си татуираш крив будистки знак само защото едно жалко бояджийче с един ташак и умствени проблеми си го е изплагиатствало едно време?
Ти си врачански мангал.
ето за това не сме добре ние българите,мразим се един друг и се обиждаме
dodo7271 написа:Време е народът да се вдигне и да емигрира от тази държава. Циганите, бежанците, турците и последователите на Хитлер и Волен Сидеров да си се оправят...
Това е най-лесното и най-безотговорното - да се бяга. Какво би станало, ако нашите предци по време на 5 вековното турско робство бяха избягали? Само че те са били истински православни християни и българи, а не марионетки на юдео-масонската върхушка, като болшинството днешни техни наследници. Крайно време е да се стегнем и вземем в ръце!
Народът е с робска психика, свикнал да се примирява с всичко, такъв народ няма да се вдигне! Докато не се научим да се борим и отстояваме правата си, да подкрепяме и другите които се борят независимо че не сме засегнати в момента, до тогава няма да се оправим. Прост пример, хората излизат на протест срещу банковите монополи, срещу чл.417 и далаверата с франковата задлъжнялост и излизат 100 души, никой не ги подкрепя защото той не е пострадал и какво го интересува!
Ей такова ни е мисленето на нас българите и примери бол, за това и ни тъпчат. 70 % работят в сивият сектор, вземат пари под масата без да се осигуряват на тези доходи, после ревем че пенсиите в България са ниски!!! Просто всичко ни е сбъркано, трябва тотален рестарт на държавата, но това с хора с робско самосъзнание няма как да се случи! На мен ми писна да се боря и да ме тъпчат преди 3 години и не съжалявам!

ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
Егати и тъпаците пишат в тази тема. Някои от тези дето се обявяват за скинари сигурно не могат да си напишат имената правилно, а тръгнали да оправят държавата. Като отидат в катуна и като наизскачат онези орки с брадви и камъни в ръцете, гологлавите пишлемета ще се счупят да бягат. Само малоумен индивид може да си мисли, че е нещо повече и заслужава да бъде третиран по различен начин от друг човек от която и да била раса. Расовото и етническото разделение е признак за умствено и физическо безсилие на тези, които го провокират. Всеки човек на този свят се ражда свободен и има право да живее, да бъде щастлив и да се развива. Ако някой извърши престъпление то ЕДИНСТВЕНО ТОЙ И САМО ТОЙ носи отговорност за него, а не отговаря за действията на всички други хора от неговия етнос, раса или религия. Като чуя за човек, който пропагандира подобно разделение с цел омраза и опит за превъзходство то за мен този човек не съществува и го смятам за по-нисш и от едноклетъчен организъм. А като чуя такива жалки създания да наричат нормалните хора толерасти и тем подобни разбирам що за куха хралупа имат вместо глава. Не забравяйте - за това, че някой е прост и мързелив или не е случил на родители, не са му виновни нито циганите, нито гейовете, нито негрите, евреите и тн.. Докато не се научим да разрешаваме проблемите си като ги насочваме към причинителите, а не към резултата от тях няма да се оправим.
гражданин от село написа:Само кажи от къде да си купя кОбинки и съм на линия.
Какво е кОбинка, на глава ли се "нахлузва"?
Върни се в “Кошче за отпадъци”