Отново цесекарите изложиха цяла България. До кога?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Отново цесекарите изложиха цяла България. До кога?

Мнениеот RedeviL » 02 авг 2015 22:51

CSKA 78 написа:
maxi1914 написа:Имате си тренер ръководство могат да прекратят мача нали ? Защо вие го правите ? Играете във В група с дърводелци нормално е да играете контрола с/у дърводелци . Много изнежени станахте .....

Айде, не се правете на света вода...! Кажи феновете на кой отбор съблякоха пред камерите прясно назначения си треньор?! Къде беше вашето ръководство тогава?! :shock: :lol:

Абсолютно лицемерие. Значи, каквото и да напрвят левскарите, никога няма да тръгна да ги соча с пръст или да ги определям като най-еди какви си, защото знам, че това е манталитет, който се наблюдава в абсолютно всяка една агитка.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 авг 2015 22:51

memnto написа:
Синьо сърце написа:
memnto написа:Тия еврейчета бягаха кат' левскарчета. :lol: :lol:

Верно? Аз на Баба Яга останах с други впечатления...

Ти като цяло имаш дооста грешни вЧепетления, така че. :P

Е, твоите нали са все верни-заеви... :mrgreen:
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шамара
Контакти:

Мнениеот шамара » 02 авг 2015 22:52

1palq4o1 написа:
MAXIMUS написа:
Popokatepetal написа:
MAXIMUS написа:Не се е*авайте и недейте да провокирате ЦСКА, защото скоро ще ви изкарат през носа и майчиното мляко!

Хахахахаха. Мишкооо, ако (като) утре така ви наритат футболистите в Перник, пак ли ще сте толкова отворени и ще нахлувате. Не, бе сериозно искам да ви видя как нахлувате на терена в Перник, смелчаците ми те. Интернет хулиганчета, не знаещи какво е да ядеш бой, обаче първа писта като трябва да се КОМЕНТИРАТ такива простотии.

Точно по-страухливи лайнари от перничани, няма ! Само не ми говори на мен за перничани, че съм ги ритал и гонил по кръчмите отпреди 18-19 години. Да беше казал някое друго селце, ама Перник.....тц, не фърфи !

Лелееее, чета тука само какви лъвове сте...ама пред компирите, в истЕнския живот-енигма!

ТИ НЕ СИ ПРОСТО ПАЛЯЧО!!! ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПАЛЯЧО :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 авг 2015 22:52

Това днеска не беше мач... нз какви бяха тия, но бяха дошли с единствената цел да стане сеир... постоянно провокации към публиката!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 авг 2015 22:53

шамара написа:
1palq4o1 написа:
MAXIMUS написа:
Popokatepetal написа:
MAXIMUS написа:Не се е*авайте и недейте да провокирате ЦСКА, защото скоро ще ви изкарат през носа и майчиното мляко!

Хахахахаха. Мишкооо, ако (като) утре така ви наритат футболистите в Перник, пак ли ще сте толкова отворени и ще нахлувате. Не, бе сериозно искам да ви видя как нахлувате на терена в Перник, смелчаците ми те. Интернет хулиганчета, не знаещи какво е да ядеш бой, обаче първа писта като трябва да се КОМЕНТИРАТ такива простотии.

Точно по-страухливи лайнари от перничани, няма ! Само не ми говори на мен за перничани, че съм ги ритал и гонил по кръчмите отпреди 18-19 години. Да беше казал някое друго селце, ама Перник.....тц, не фърфи !

Лелееее, чета тука само какви лъвове сте...ама пред компирите, в истЕнския живот-енигма!

ТИ НЕ СИ ПРОСТО ПАЛЯЧО!!! ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПАЛЯЧО :lol: :lol: :lol:

Ей го и най-големия лъв...клавиатурен
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 02 авг 2015 22:55

MAXIMUS написа:
Popokatepetal написа:

Точно по-страхуиви лайнари от перничани, няма ! Само не ми говори на мен за перничани, че съм ги ритал и гонил по кръчмите отпреди 18-19 години. Да беше казал някое друго селце, ама Перник.....тц, не фърфи !

Хаххахахахахаха. О не,не могаааааа. Хаххахахахахах. Сега вече съм убеден, че нямаш никаква представа за какво говориш. Бил ги гонил по кръчмите. Сополанкооо, ми си краката и си лягай. За орките може всичко да се каже, но че били страхливи и бягали от бой.......ти от коя планета падаш...Пайнер, може би?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 авг 2015 22:56

maxi1914 написа:
CSKA 78 написа:
maxi1914 написа:Имате си тренер ръководство могат да прекратят мача нали ? Защо вие го правите ? Играете във В група с дърводелци нормално е да играете контрола с/у дърводелци . Много изнежени станахте .....

Айде, не се правете на света вода...! Кажи феновете на кой отбор съблякоха пред камерите прясно назначения си треньор?! Къде беше вашето ръководство тогава?! :shock: :lol:

Това няма нищо общо ! След като съблечем вашите момчета тогава може да ми го даваш за пример .

Оу, да разбирам ли, че се държите така само с вашите!? А с чуждите футболисти пазите поведение, така ли? :lol:

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 02 авг 2015 22:57

Teo написа:Това днеска не беше мач... нз какви бяха тия, но бяха дошли с единствената цел да стане сеир... постоянно провокации към публиката!

Това Ви чака и в блатото на аматьорския футбол, чорбарковци, гответе се, ще има здраво трошене на чорбарски аматьорски крачка, Вие сте жалки и смешни отбор с 3 червени картона не можете за 90 минути да му вкарате гол, пълни смешници, никой НЯМА да се съобразява с Вас в аматьорския футбол, гответе се за здрави балтии, продължавайте по-същия начин скоро за Вас и В Група ще е мираж, скоро ще направите 1-2 такива простотии във В Група и сте в Окръжните групи :evil: :evil: :evil: Добре дошли в реалността на блатото на аматьорския футбол - мястото от години Ви е там, най-после сте там, където заслужавате да сте, ще тънете здраво в блатото, няма по-проста публика от вашата, дори не е за ниво В Група, но там Ви е мястото в блатото :evil: :evil: :evil:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 авг 2015 23:01

SaNdOoO написа:
Teo написа:Това днеска не беше мач... нз какви бяха тия, но бяха дошли с единствената цел да стане сеир... постоянно провокации към публиката!

Това Ви чака и в блатото на аматьорския футбол, чорбарковци, гответе се, ще има здраво трошене на чорбарски аматьорски крачка, Вие сте жалки и смешни отбор с 3 червени картона не можете за 90 минути да му вкарате гол, пълни смешници, никой НЯМА да се съобразява с Вас в аматьорския футбол, гответе се за здрави балтии, продължавайте по-същия начин скоро за Вас и В Група ще е мираж, скоро ще направите 1-2 такива простотии във В Група и сте в Окръжните групи :evil: :evil: :evil: Добре дошли в реалността на блатото на аматьорския футбол - мястото от години Ви е там, най-после сте там, където заслужавате да сте, ще тънете здраво в блатото, няма по-проста публика от вашата, дори не е за ниво В Група, но там Ви е мястото в блатото :evil: :evil: :evil:

Стига пищял бе Латекс :lol: Добре, че беше ГГ да ви направи отбора, иначе да бяхте изгнили на село :!:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 02 авг 2015 23:01

RedeviL написа:
maxi1914 написа:
CSKA 78 написа:

Това няма нищо общо ! След като съблечем вашите момчета тогава може да ми го даваш за пример .

Оу, да разбирам ли, че се държите така само с вашите!? А с чуждите футболисти пазите поведение, така ли? :lol:

Разбирай , че примера на колегата по-горе е неуместен . Не казвам , че пазим поведение или сме света вода ненапита. Би било лицемерно . Но вие май не осъзнавате ко правите и си четете избираемо ...
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Върни се в “Кошче за отпадъци”