Отново цесекарите изложиха цяла България. До кога?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Отново цесекарите изложиха цяла България. До кога?

Мнениеот CSKA 78 » 02 авг 2015 22:43

maxi1914 написа:Имате си тренер ръководство могат да прекратят мача нали ? Защо вие го правите ? Играете във В група с дърводелци нормално е да играете контрола с/у дърводелци . Много изнежени станахте .....

Айде, не се правете на света вода...! Кажи феновете на кой отбор съблякоха пред камерите прясно назначения си треньор?! Къде беше вашето ръководство тогава?! :shock: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 02 авг 2015 22:43

MAXIMUS написа:Не се е*авайте и недейте да провокирате ЦСКА, защото скоро ще ви изкарат през носа и майчиното мляко!

Хахахахаха. Мишкооо, ако (като) утре така ви наритат футболистите в Перник, пак ли ще сте толкова отворени и ще нахлувате. Не, бе сериозно искам да ви видя как нахлувате на терена в Перник, смелчаците ми те. Интернет хулиганчета, не знаещи какво е да ядеш бой, обаче първа писта като трябва да се КОМЕНТИРАТ такива простотии.

Потребителски аватар
шамара
Контакти:

Мнениеот шамара » 02 авг 2015 22:45

Tatone написа:
шамара написа:баси темата и какво толкова стана :? селски към автора на темата - ти как си мислиш мач на ЦСКА да не би да е събора на Бузлуджа !!! ще има бой за всеки който се гаври с ЦСКА

Форумен лъв. Пред компа ще е много лесно. Да беше отишъл на мача ... опа ама ти си поредният селяндур фен на ЦСКА. Е така е на село пред компа.

мий си зъбите и се къпи често не само в неделя- познавам те по мисълта какъв си мушмурок -бегай прибирай кокошките

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 02 авг 2015 22:45

CSKA 78 написа:
maxi1914 написа:Имате си тренер ръководство могат да прекратят мача нали ? Защо вие го правите ? Играете във В група с дърводелци нормално е да играете контрола с/у дърводелци . Много изнежени станахте .....

Айде, не се правете на света вода...! Кажи феновете на кой отбор съблякоха пред камерите прясно назначения си треньор?! Къде беше вашето ръководство тогава?! :shock: :lol:

Криеше се зад гърба на тарторите и се смееше. :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 02 авг 2015 22:47

CSKA 78 написа:

Това няма нищо общо ! След като съблечем вашите момчета тогава може да ми го даваш за пример .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 02 авг 2015 22:48

Popokatepetal написа:
MAXIMUS написа:Не се е*авайте и недейте да провокирате ЦСКА, защото скоро ще ви изкарат през носа и майчиното мляко!

Хахахахаха. Мишкооо, ако (като) утре така ви наритат футболистите в Перник, пак ли ще сте толкова отворени и ще нахлувате. Не, бе сериозно искам да ви видя как нахлувате на терена в Перник, смелчаците ми те. Интернет хулиганчета, не знаещи какво е да ядеш бой, обаче първа писта като трябва да се КОМЕНТИРАТ такива простотии.

Точно по-страхуиви лайнари от перничани, няма ! Само не ми говори на мен за перничани, че съм ги ритал и гонил по кръчмите отпреди 18-19 години. Да беше казал някое друго селце, ама Перник.....тц, не фърфи !
Последна промяна от MAXIMUS на 02 авг 2015 22:48, променено общо 1 път.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 02 авг 2015 22:48

Tatone написа:Това не може да продължава. В група ли ще е А окръжна не знам. Това трябва да спре. Днес на стадиона на ЦСКА отново група олигофрени посрамиха цяла България. До кога? До кога питам. Срам ме е от цесекарите. Те си заслужават съдбата а и по зле.

Да.. те цял свят не се интересуват примерно от Арсенал - Челси, а са вперили поглед в Анал 3 да гледат контролите на ЦСКА.. идиот!

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 02 авг 2015 22:49

Тая провокативна тема що не се заключва?
Има си тема за контролите на ЦСКА

На линия
Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 авг 2015 22:49

MAXIMUS написа:
Popokatepetal написа:

Точно по-страухливи лайнари от перничани, няма ! Само не ми говори на мен за перничани, че съм ги ритал и гонил по кръчмите отпреди 18-19 години. Да беше казал някое друго селце, ама Перник.....тц, не фърфи !

Лелееее, чета тука само какви лъвове сте...ама пред компирите, в истЕнския живот-енигма!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Мнениеот Sofia_1914 » 02 авг 2015 22:50

Тоя път, по изключение, не успяха да се сбият по между си и затова решиха да се правят на мъже по друг начин, Нова група, старите комплекси....

Върни се в “Кошче за отпадъци”