Отново цесекарите изложиха цяла България. До кога?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
цмизи

Re: Отново цесекарите изложиха цяла България. До кога?

Мнениеот цмизи » 02 авг 2015 22:18

ами сега да ги накажат да им лепнат една яка глоба ей тъй към 300 бона и да ги изгонят и от А окръжна група, само позорят България, онзи ден ни излагах Ч.Море, Литекс и Лудогорец сега тези , ужас !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 02 авг 2015 22:19

Нищо необичайно не се е случило! По селските мачове това си е обичайна гледка! :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 авг 2015 22:20

RedeviL написа:За фаула, като цяло не беше много груб, но пък беше капката, която преля чашата. Цял мач не се спряха! А за УЕФА-та все си мисля, че в такъв мач, който не е под тяхната егида, не ми се вярва да има някакви последици...

Не говоря за такива последици-имиджът ви е ужасен и с това ще стане трагичен...и доколкото ще очаквате наскоро решение и позволение от УЕФА за някои действия-шансовете ви стават нищожни. Аз гледах второто-грубички бяха, ма не видях някой контузен, а и не мисли, че във В група ще е по-меко.
Но вие си знаете-аз обичам д агледам таквиз екшъни, ала последствията ще са лоши...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 авг 2015 22:21

цмизи написа:ами сега да ги накажат да им лепнат една яка глоба ей тъй към 300 бона и да ги изгонят и от А окръжна група, само позорят България, онзи ден ни излагах Ч.Море, Литекс и Лудогорец сега тези , ужас !

Нещо като при вашите в Адриатическата лига!? Мхм, може и така да стане, не знам. :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 авг 2015 22:23

цмизи написа:ами сега да ги накажат да им лепнат една яка глоба ей тъй към 300 бона и да ги изгонят и от А окръжна група, само позорят България, онзи ден ни излагах Ч.Море, Литекс и Лудогорец сега тези , ужас !

Еееее,не всички живеят от лапане на рязани пишки като теб.

pomiqr269

Мнениеот pomiqr269 » 02 авг 2015 22:25

"ЦСКА" показаха нагледно на цяла България как се гонят хора, които се опитват да мачкат народа ни с мръсни номера и работещи срещу интересите на България.

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 02 авг 2015 22:27

Tatone написа:Това не може да продължава. В група ли ще е А окръжна не знам. Това трябва да спре. Днес на стадиона на ЦСКА отново група олигофрени посрамиха цяла България. До кога? До кога питам. Срам ме е от цесекарите. Те си заслужават съдбата а и по зле.

До кога ще се раждат такива недоразомения като теб?
До кога???
КОЙ или Б.Б ще каже КОЙ и до кога???
You`re My Wicked Live

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 02 авг 2015 22:27

Любопитно каква ще е санкцията от БФС ?! Ако е някой друг отбор със сигурност поне 1 година без публика на този стадион?!На всичко отгоре без полицейска охрана?!Тия няколкото полицаи по скоро бяха от публиката ,от колкото да имаха вид на организирана охрана!
Очаквам утре във МВн.Р нота от израелското посолство.Все пак този цирк си бе опит да бъдат линчувани публично евреи!Чат ли сте на къде могат да отидат нещата,"армейци"?!УЕФА се управлява от "техни" хора?!Вероятно"В" група няма да е последната спирка?!

Върни се в “Кошче за отпадъци”