damyanov1963 написа:Готвача написа:baligo написа:Днес ще пропусна
Но поздравления! Заслужена купа.
Варна не знам дали някога е имала толкова силна година. Не говоря за отделните отбори, а за успехите - във футбола купа на България, във баскетбола купа на България (на представянето там бях). Браво!!! И това са успехи, постигнати с много работа и себераздаване, а не с пари, което е впечатляващото. Да не говорим, че баскетболния отбор вероятно щеше да е и шампион ако съдиите не бяха подпрели в решаващите моменти на четвъртия мач Лукойл.
Поздравления пак и го отпразнувайте подобаващо!
Ба си,имало все още и нормални левскари.Къде се криете бе хора?Оставихте изродите да ви водят към нищото,а вие просто спряхте да ходите на мачове и...
Да, има и нормални Левскари, за разлика от вашите фенове, които се надпреварват да блеснат с простотиите си. Ако имаше поне един нормален фен на Ч.море, щеше да поздрави Левски, като победен съперник, както го правят белите хора по белия свят. Радвайте се на единствената ви купа, че следващата ще е поне след 78 години!
Извинявай наборе, уж си ми набор, ама акъла ти е като на дъщеря ми. На стадиона от едната ми страна седяха левскари и веднага след мача ги поздравих(както си е редно), макар, че не им беше до поздрави. А това твое писане ми прилича на един "талант" от Мюзик Айдъл дето подканяше публиката да му ръкопляска и да му става на крака. Нали знаеш, че хубост насила не става!