18:30ч., днес - ВСИЧКИ НА "ТИЧА"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: 18:30ч., днес - ВСИЧКИ НА "ТИЧА"

Мнениеот зеления » 05 юни 2015 20:42

TheRoyalCup написа:
Радвайте се на единствената ви купа, че следващата ще е поне след 78 години!

Хипер прост човек си, но всъщност ти си го знаеш.Всъщност първата междуградска купа в историята на българския футбол е спечелена именно от нашия клуб.

Що се мъчиш да обясниш нещо толкова елементарно на някаква селска пръчка? Няма да те разбере. Те имат по 1-2 гънки в мозъка за елементарното: ходене, спане и ползване на нещо като тоалет.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 11 юни 2015 17:40

damyanov1963 написа:
Готвача написа:
baligo написа:Днес ще пропусна :)
Но поздравления! Заслужена купа.
Варна не знам дали някога е имала толкова силна година. Не говоря за отделните отбори, а за успехите - във футбола купа на България, във баскетбола купа на България (на представянето там бях). Браво!!! И това са успехи, постигнати с много работа и себераздаване, а не с пари, което е впечатляващото. Да не говорим, че баскетболния отбор вероятно щеше да е и шампион ако съдиите не бяха подпрели в решаващите моменти на четвъртия мач Лукойл.
Поздравления пак и го отпразнувайте подобаващо!

Ба си,имало все още и нормални левскари.Къде се криете бе хора?Оставихте изродите да ви водят към нищото,а вие просто спряхте да ходите на мачове и...

Да, има и нормални Левскари, за разлика от вашите фенове, които се надпреварват да блеснат с простотиите си. Ако имаше поне един нормален фен на Ч.море, щеше да поздрави Левски, като победен съперник, както го правят белите хора по белия свят. Радвайте се на единствената ви купа, че следващата ще е поне след 78 години!

Извинявай наборе, уж си ми набор, ама акъла ти е като на дъщеря ми. На стадиона от едната ми страна седяха левскари и веднага след мача ги поздравих(както си е редно), макар, че не им беше до поздрави. А това твое писане ми прилича на един "талант" от Мюзик Айдъл дето подканяше публиката да му ръкопляска и да му става на крака. Нали знаеш, че хубост насила не става!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 юни 2015 17:55

Винаги съм готов да подам ръка на падналия и никога не ритам паднал на земята.Има и готини сини теленца,не можеш да го отречеш,дори и да не познаваш такива.Просто теория на вероятностите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 юни 2015 21:03

Готвача написа:Винаги съм готов да подам ръка на падналия и никога не ритам паднал на земята.Има и готини сини теленца,не можеш да го отречеш,дори и да не познаваш такива.Просто теория на вероятностите.

Както винаги си прав!Аз искам само да уточня,че въпросния дамянов не е между тях!Той си е обикновен,редови(или редовен) олигофрен!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 юни 2015 02:45

КироВарна написа:
Готвача написа:Винаги съм готов да подам ръка на падналия и никога не ритам паднал на земята.Има и готини сини теленца,не можеш да го отречеш,дори и да не познаваш такива.Просто теория на вероятностите.

Както винаги си прав!Аз искам само да уточня,че въпросния дамянов не е между тях!Той си е обикновен,редови(или редовен) олигофрен!!!

100%,както и някои други.Даже един си го писах враг,че много ме изнервяше и сега съм си ОК без него.Така че има решение на проблема с подобни недоразумения като младежа Дамянов. :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 27 юли 2015 13:08

И това отмина. Дано скоро имаме поводи за още такива, подобни емоции!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Кошче за отпадъци”