Цецо Чука написа:Седя и се чудя-ако подобна тема беше пусната в подфорум Ислямска държава колко щеше да изтрае? 10 сек?
Довечера като им набодат 3-4 марули в дивия ше ги пробваме хумористите...
Ако Ходжата им е на мача,може и повече

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Цецо Чука написа:Седя и се чудя-ако подобна тема беше пусната в подфорум Ислямска държава колко щеше да изтрае? 10 сек?
Tommi написа:slash1912 написа:Tommi написа:Thurman Murman написа:Tommi написа:Биха ги като шкембе у дувар...
Прай сметка вие ква циркова трупа сте, щом срещу "шкембето" нямахте чисто положение.
Яд ме е, че ви изпуснахме.
Кое си изпуснал,сапуна в банята ли?Огнянов вкарваше дузпата и си отивахте на загуба
Дузпата беше при 1:0 за нас, ако не помниш.А и като гледам, вие до вторник да биете дузпи няма да можете да вкарате.
Цецо Чука написа:Tommi написа:Thurman Murman написа:Tommi написа:Биха ги като шкембе у дувар...
Прай сметка вие ква циркова трупа сте, щом срещу "шкембето" нямахте чисто положение.
Яд ме е, че ви изпуснахме.
АХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХА добре че има такива клоуни да не изпадаме в униние...
slash1912 написа:Идва 1 август.Някъде към 20:00 часа започва поредната черно-бяла тишина в Пловдив
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта