Eminem написа:Това е модел на Хома, тъпанар. Всеки отбор може да си поръча от този модел. Баси тъпанара.
Ключ и бан за тъпото авторче на темата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Eminem написа:Това е модел на Хома, тъпанар. Всеки отбор може да си поръча от този модел. Баси тъпанара.
Remi Gaillard написа:Говеждите са нагли....
Човека им показва екипи 1:1 с бошняшкия отбор (само емблемата е различна), те търсят под вола теле... Ония ми показва екип на Ал Етихад, където общото е чулто-черното райе.... друг пък екипа на Сампдория, където само цветово има някво сходство.... говорим за ЕДНАКВИ ЕКИПИ.... ЕДНАКВИ е ключовата дума... не подобни....
И за да видите, че има "хора" и от "жълтити" ще кажа, че не се знае кой от кого е копирал или изобщо някой е копирал.... НО ФАКТА Е ФАКТ!!!!!
Eminem написа:Remi Gaillard написа:Говеждите са нагли....
Човека им показва екипи 1:1 с бошняшкия отбор (само емблемата е различна), те търсят под вола теле... Ония ми показва екип на Ал Етихад, където общото е чулто-черното райе.... друг пък екипа на Сампдория, където само цветово има някво сходство.... говорим за ЕДНАКВИ ЕКИПИ.... ЕДНАКВИ е ключовата дума... не подобни....
И за да видите, че има "хора" и от "жълтити" ще кажа, че не се знае кой от кого е копирал или изобщо някой е копирал.... НО ФАКТА Е ФАКТ!!!!!
Това е модел от каталога на Хома бе, олигофрен.
Remi Gaillard написа:Говеждите са нагли....
korteneca написа:[offtopic][/offtopic]джони написа:korteneca написа:
Виж, че има доста отбори с такива екипи в различни или еднакви цветове.
двете снимки са един и същи отбор,а не два различни,цветовете в сравнение с другите е различен
Зле си момче, лекувай се. Аз ти показвам екип за да го сравниш с тези, които си показал. Не съм казал, че на двете снимки са различни отбори.Ама като ги сравниш вече стават 3 отбор с такъв дизайн. Вероятно има поне още 10 отбора ползващи същите.
Remi Gaillard написа:Eminem написа:Remi Gaillard написа:Говеждите са нагли....
Това е модел от каталога на Хома бе, олигофрен.
И като е модел от каталога на Хома, прави ли ги различни с на мюсулманския отбор.....???
И adidas, uhlsport, nike, umbro, erea и т.н. също имат каталози, но два еднакви няма...
Верно тва говеждите са баси наглите тревопасни... насрани, ама мучат....
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост