Гаджев се пробва за трансфер в... "Левски"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гаджев се пробва за трансфер в... "Левски"
Само да питам за едно уточнение, трансфер при юношите, надеждите или резервите ?
Според мен този е най надценяваният,най тиканият и подпомаган от всички играч в БГ.Но защо ли НИКЪДЕ не го искат?Сигурно,защото е толкова добър,че става само за Барса или Реал и другите ги е страх да му предложат оферта.Сега сериозно-Левски ще направят най голямата грешка ако върнат този тулум обратно.Не съм виждал по тромав играч от този.Но хубавото е че и феновете на Левски го виждат и няма да ми се разсърдят че пиша истината.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Това ще бъде най-голямата грешка на ЛЕВСКИ.Никаква полза от него.Ако Гаджев играеше преди 30 години едва ли щеше да е нещо повече от резерва във В гр.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Да ева тая лепКа
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Udoji90
- Контакти:
korteneca написа:http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=192043&start=1530
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Върни се в “Кошче за отпадъци”