Това разкри 67-годишният Красимир Георгиев
67-годишният мъж, който бе брутално пребит пред очите на двете си внучета в Борисовата градина в петък, разкри интересна подробност за нападателите си, а именно, че са били фенове на ЦСКА.
„Бяха привърженици на клуба на армията. Същата тази армия, в която аз съм служил две години, а те не. Чия чест са защитавали те, на чия армия", заяви огорченият Красимир Георгиев пред bTV.
„Бяха голи, с татуировки. Питах най-агресивният, как са избрали мен да бият, защо мен. Отговор не получих", продължи възрастният човек.
Някои от тях са носили обичайния за неонацистите надпис Blood and Honour татуиран върху телата си.
Всички или поне част от въпросните биячи са били членове на някои от организираните фенклубове на ЦСКА.
По първоначална информация причината за агресията им бил бинт на крака на едно от децата, вероятно син или с надпис Левски.
Много хора, включително други фенове на ЦСКА са видели побоя, но от страх или солидарност мнозина от тях са отказали да свидетелстват.
http://topsport.ibox.bg/news/id_716716639
Нека се знае, че всъщност извършителите са фенове на ЦСКА! Защото те обичат да извъртат истината.