Защо заключвате темите против Лудогорец...знам истината боли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Защо заключвате темите против Лудогорец...знам истината

Мнениеот bobo_13 » 22 юли 2015 19:14

Ами Вие без Лц не можете. През 5 минути нова тема за тях. Много им се кефите. Във форума на Лц една камара отворени теми. Пишете там. Всеки измислил някаква "гениална" мисъл и айде нова тема.

Много скрити фенове има Лц. Гледам теми, теми. За вашите си отбори не пишете толкова, колкото за Лц.
Интериорни врати - Врати хармоника

fenomen33
Контакти:

Мнениеот fenomen33 » 22 юли 2015 19:25

Аз ги харесвам Лудогорец хубав отбор са проекта им е хубав но като се изложат нека да имаме шанс да си им го кажем публично а не да НИ СЕ ЗАБРАНЯВА...

fenomen33
Контакти:

Мнениеот fenomen33 » 22 юли 2015 19:31

Темата ми вчера взриви сайта 177 коментара и 6749 са я разгледали значи е интересна и трябва да се остави да се развива а не да се забранява!Тъпо е това решение...

ushko_kukuruza
Контакти:

Мнениеот ushko_kukuruza » 22 юли 2015 19:45

Значи темите които НЕ СА във възхвала на лудоклец - делиорман се заключват моментално, а коментарите, които НЕ СА за възхвала на същия сбирщайн се трият моментално, защото хората така си изкарват паричките. Всеки подчинен е длъжен да слага наколенки пред благодетеля си, пък ако ще е и да е за КАУЗАТА на отбора на рязаните кренвирши. Та, точно в тази връзка лудоклец ще бъдат фаворизирани до безкрай в този форум. Наскоро пуснах една тема за "възхвала" на този вселенски гранд, която много ясно отразяваше дереджето им, както и обявих на всеослушание, че нашите резани кренвиршчета ще отпаднат от този молдовски гранд с трудно за произнасяне име, но бях БАННАТ от форумите за доста дълъг период. Как мога аз да пиша РЕАЛНИ "ВЪЗХВАЛИ" за КАУЗАТА и да не ме накажат?!
Това е положението, Минке. Всичко в тази държава е така. Купува се с парички, а гласът на овцете не се чува никога, а па, ако някой осмели да надеде глава - айде - делиормански к*р или банкянски х*й.

П.С. 100% горното важи и за теми, които НЕ СА във възхлвла на единственото и неповторимо слънце на народа, въздуха, водата, първо лице, ед.ч.

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 22 юли 2015 19:47

Защото се нарушава някоя точка от правилата. Хейтърството не се толерира без значение към кой отбор е насочено. Вместо да хейтите се стегнете и постигнете успехите на Лудогорец и дори ги задминете ако можете. Няма нужда да си избивате комплексите за малоценност тук.

fenomen33
Контакти:

Мнениеот fenomen33 » 22 юли 2015 19:50

Така е много са направили но като се издънят защо не може да им го кажем а и като започнат да дават дузпи в тяхна вреда в А група да се обадят...

ushko_kukuruza
Контакти:

Мнениеот ushko_kukuruza » 22 юли 2015 19:53

pobeditela написа:Защото се нарушава някоя точка от правилата. Хейтърството не се толерира без значение към кой отбор е насочено. Вместо да хейтите се стегнете и постигнете успехите на Лудогорец и дори ги задминете ако можете. Няма нужда да си избивате комплексите за малоценност тук.

Какви успехи, бре у*о?!?!? Ти нещо в час ли си или те мори жегата. В България има клубове с ИСТОРИЯ, клубове с УСПЕХИ, а не някакво отборче, купуващо мачове на поразия. Визирам ти Пирин (Бл-д), Марек, ЦСКА, Левски, Ботев, Дунав (Рс). Какво е това лудоклец, бре у*о? Каприз на някой си, за да си надделее на ината, че едно време не го пуснаха в управата на клуб с история?!?! Айде поемай кренвирша и си лягай!!!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 22 юли 2015 20:31

Защото има тема за мача и не е приятно да гледаш теми на всеки, който е решил да си изказва мнението с по 2-3 изречения.

Върни се в “Кошче за отпадъци”