Мани, за Лудогорец не ме е яд. В смисъл искам да минат, но след като имат претенции за групите на ШЛ е редно да бият отбори като Милсами. Но ме е яд, че Черно море не устиска срещу Динамо. Имам усещането, че физически просто Берое и Черно море не можеха да издържат на опонентите си. И ако Берое си бяха по-слаби и играха за 0:0, то Черно море можеше дори да вкара втори гол.
За съжаление не вярвам беларусите да се издънят в реванша, макар и да има малък шанс. Лудогорец докато не мине мача има шанс.. според това колко ще влезе в час. Берое според мен отпада. По скоро мисля, че май ще си останем без отбор в ЕКТ още през идната седмица. Но надеждата умира последна :D
До къде ще стигнат нашите Евро участници
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: До къде ще стигнат нашите Евро участници
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Да подновим темата с въпрос. Дали останалите два отбора ще успеят да вкарат гол в четвъртък вечер, което ще е безспорен успех за родния футбол?
Черно море го могат!
Литекс и Лудогорец не са слаби. Просто ги проклех след като вкараха вторите си отбори незаконно в Б група и съсипаха отборите като Етър, които чакаха влизане в профи футбола.
Но, така е, когато се помислиш за бог и започваш да тъпчеш моментно по-слабите около теб. Макар и на шега да го казвам, най-вероятно си е самата истина. За кратко време си спечелваш много врагове и негативната им енергия към теб те убива. Нямам предвид някакъв мистицизъм, а сборът от дребните действия, които всичките ти врагове правят, за да пропаднеш. Само ми е интересно до колко години, БФС ще се принуди да се върне отново на изпитаните и дали успехите на БГ футбола схеми - А група с 16 отбора, Б група 16-20 отбора и лееееко съобразяване с желанията на всички значими отбори, а не само на 2-3 олигархични.

Черно Море може и да успеят, Берое обаче ми се струва, че са дотука. 

- Udoji90
- Контакти:
След като вече имаме отговор на въпроса от заглавието, то мисля, че дискусията може да продължи в тази тема: viewtopic.php?f=34&t=192929
Напомням да спазвате културния тон, тъй като някои от вас вече са се "проявили".
Напомням да спазвате културния тон, тъй като някои от вас вече са се "проявили".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Върни се в “Кошче за отпадъци”