До къде ще стигнат нашите Евро участници

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: До къде ще стигнат нашите Евро участници

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 юли 2015 17:18

Мани, за Лудогорец не ме е яд. В смисъл искам да минат, но след като имат претенции за групите на ШЛ е редно да бият отбори като Милсами. Но ме е яд, че Черно море не устиска срещу Динамо. Имам усещането, че физически просто Берое и Черно море не можеха да издържат на опонентите си. И ако Берое си бяха по-слаби и играха за 0:0, то Черно море можеше дори да вкара втори гол.

За съжаление не вярвам беларусите да се издънят в реванша, макар и да има малък шанс. Лудогорец докато не мине мача има шанс.. според това колко ще влезе в час. Берое според мен отпада. По скоро мисля, че май ще си останем без отбор в ЕКТ още през идната седмица. Но надеждата умира последна :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 юли 2015 23:49

Да подновим темата с въпрос. Дали останалите два отбора ще успеят да вкарат гол в четвъртък вечер, което ще е безспорен успех за родния футбол?

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 22 юли 2015 00:19

Черно море го могат!

donchovt
Контакти:

Мнениеот donchovt » 22 юли 2015 00:43

Литекс и Лудогорец не са слаби. Просто ги проклех след като вкараха вторите си отбори незаконно в Б група и съсипаха отборите като Етър, които чакаха влизане в профи футбола. :) Но, така е, когато се помислиш за бог и започваш да тъпчеш моментно по-слабите около теб. Макар и на шега да го казвам, най-вероятно си е самата истина. За кратко време си спечелваш много врагове и негативната им енергия към теб те убива. Нямам предвид някакъв мистицизъм, а сборът от дребните действия, които всичките ти врагове правят, за да пропаднеш. Само ми е интересно до колко години, БФС ще се принуди да се върне отново на изпитаните и дали успехите на БГ футбола схеми - А група с 16 отбора, Б група 16-20 отбора и лееееко съобразяване с желанията на всички значими отбори, а не само на 2-3 олигархични.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 юли 2015 11:44

До под крушата, явно :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 23 юли 2015 12:56

Черно Море може и да успеят, Берое обаче ми се струва, че са дотука. :|

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 юли 2015 23:19

След като вече имаме отговор на въпроса от заглавието, то мисля, че дискусията може да продължи в тази тема: viewtopic.php?f=34&t=192929
Напомням да спазвате културния тон, тъй като някои от вас вече са се "проявили".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”