Глупав Лудогорец се самоуби...чао ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Глупав Лудогорец се самоуби...чао ШЛ
Видя се, че са прави хората. Няма ли ги Левски и ЦСКА да им пречат и провициалните мегатимове летят в турнирите. Тия дни ще хвръкнат още два. Пътнико свиден, пътнико off
- Kamenitza1912
- Контакти:
От фенска гледна точка се натъквам на следните факти: Все интелигентни фенове имали от много градове , пълнили националния стадион и ала бала, но освен футбола обичали още и по десетина спорта, като колоездене , тенис, балет, волейбол, федербал и т.н...Абе то хубаво ама до сега съм виждал разплакани фенове на Левски, Берое, ЦСКА, Локомотив, ... Милан, Барса, Байерн, Ливърпул ...т.е. на всички отбори. Как та не видях един фен да плаче за загуба на Лудогорец???
- slash1912
- Контакти:
IvailoRz написа:slash1912 написа:IvailoRz написа:Не виждам неколцината хейтъри за какво се радват . Освен че няма да има коеф за България , ще обезсмислим А група доста кръгове преди края на първенството ... не виждам в Бг освен Берое и то не с особено голям шанс , кой може да стане шампион .
Видя се,че като няма съдия да ви подпира,може да паднете от всеки.Ясно е,как точно обезмисляте А групаГоспод гледа и връща на всеки!Това ви е за всички съдийски подаръци и надменни изявления от гелосания
Кажи нещо за миналата и по-миналата година в ЕКТ .. нещо за съдии ?! Комплексари ! Вас за какво ви наказа Господ с напускането на Василев ?!
Казвам ти-по-миналата бяхте симпатични на всички.Тогава започнахте с номерата.Миналата имахте отбор и играехте добре,но в А група си почивахте и се подсигурявахте да не стане някой фал.И простотиите на Киро,който си помисли,че е хванал Господ за шлифера и може да си говори и прави каквото поиска.
Ти за нас не се притеснявай,имало ни е преди Василев,има ни и след него,ами Киро утре ако ви зареже къде отиваш може би?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
SANSIRO7 написа:Видя се, че са прави хората. Няма ли ги Левски и ЦСКА да им пречат и провициалните мегатимове летят в турнирите. Тия дни ще хвръкнат още два. Пътнико свиден, пътнико off
То щото софийските, са по-убави сигурно.....гола вода и кал в ушите и те....

అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.
Без Левски и цска футбол в България НЯМА!
Незнам дали това не е резултата от некадърното управление на българския футбол акто цяло.Липсата на истински мачове,фаворизиране,мачкане на неудобните и тн.
Простете за глупавия ми въпрос,ама да попитам кога българските отбори започват участието си в ЕКТ?
Гледам някакви мачове се играят
Дали пък не са в началото на август ,а ???
Гледам някакви мачове се играят

Дали пък не са в началото на август ,а ???
Предлагам Левскарите да си гледаме нашата къщичка, и нашия вожд великия директор дето окомплектова защити, доведе флангови футболисти и изобщо цъфтим. На червените да им кажа да гледат да не извъртят някой равен с Чико Бяга.
Лудогорец се издъни тъпо....но кой пък не се е дънил???
Лудогорец се издъни тъпо....но кой пък не се е дънил???
Всичко туй изглежда ми познато,
гледал съм го в изпълнение на стадото рогато!
Мъчат се делиорманските дебили,
да достигнат Гейаренските резили!
гледал съм го в изпълнение на стадото рогато!
Мъчат се делиорманските дебили,
да достигнат Гейаренските резили!
Върни се в “Кошче за отпадъци”