Гонг с претенции към условията за работа в Коматево

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Гонг с претенции към условията за работа в Коматево

Мнениеот ivan56 » 21 юли 2015 15:15

Аха, а господата от Гонг, защо не отидоха един път да потърсят сметка на Домусчиев за измисленият сектор за гости който всяка година става по-зле.
Иначе и аз съм на мнение, че Коматево не е удобно ни за фенове, ни за журналисти ни за телевизия, ама кво да правиш като оня крадец им бутна стадиона на хората, и се тъпчат сега в Коматево.Дано им стане стадиона на хората.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2015 15:17

ivan56 написа:Аха, а господата от Гонг, защо не отидоха един път да потърсят сметка на Домусчиев за измисленият сектор за гости който всяка година става по-зле.
Иначе и аз съм на мнение, че Коматево не е удобно ни за фенове, ни за журналисти ни за телевизия, ама кво да правиш като оня крадец им бутна стадиона на хората, и се тъпчат сега в Коматево.Дано им стане стадиона на хората.

Никой не си дава сметка, че на нас ни е най некомфортно на тая база и ние сме най потърпевши! Ама видиш ли всички останали трябва да се чувстват като на Ноукамп :oops:

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 21 юли 2015 15:20

Тази тема придоби ужасяващи размери, може би защото голяма част от вас все още нямат работни места. По-скоро помислете за условията като цяло по стадионите, отколкото да обвинявате за това, хората, които си търсят правата с право. Редно е да се замислите вие в какви работни условия извършвате труд. И ако е в ужасяващи, нямаше ли да търсите по-нормални такива? Говорим за европейски стандарти.
Модераторите не са ви враг!

Върни се в “Кошче за отпадъци”