КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:the_blue_fan написа:ботев плд - папагали
Няма начин да не се изложиш.А сте едни от най-уязвимите.
Освен папагали им казват и жълта перушина, която се разхвърчава, след като почнат да ги онождат.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:the_blue_fan написа:ботев плд - папагали
Няма начин да не се изложиш.А сте едни от най-уязвимите.
ham3r написа:wolf1914 написа:dimo95bs написа:barabata написа:Пирин Блгоевград - орлетата
Лудогорец Разград - орлите
Леефски София - говедата
Ботев Пловдив - канарчетата
ЦСКА София - прасетата
Спартак Варна - соколите
Черноморец Бургас - акулите
Ако ЦСКА са прасетата, а Леефски - говедата, то Ботев трябва да са папагалите, Черноморец - шараните, Локо Пд - циганите, Лудогорец - кренвиршите и т.н.
Изписваи името на Апостола правилно - тупан !!!
Трябва да се знае и да не се бъркат нещата.Името на Апостола на Свободата е Васил Иванов Кунчев-Левски.Името което ползва колегата е на футболен клуб от покрайнините на София узурпирали името на Апостола Левски,защото той е на всички Българи.А изписването на отбора идва от новия собственик пеевски дпс-то.Срам за вас Левскари защото търпите безропотно гаврата с името на вашия клуб.
ham3r написа:MAXIMUS написа:До колкото съм запознат, прякора на ЦСКА е "Армейците"!
Точно така.На Левски е "милиционерите".
Levskifan1914 написа:В момента всички са с прякор мишките. Като отидат в някой европейски турнир пак са мишките. Като уредят мач в страната стават замалко плъховете, но общо взето в очите на чужденците са си декоративни хамстери.
На мен любим прякор ми е "розовите".
the_blue_fan написа:ботев плд - папагали
Eminem написа:ham3r написа:Трябва да се знае и да не се бъркат нещата.Името на Апостола на Свободата е Васил Иванов Кунчев-Левски.Името което ползва колегата е на футболен клуб от покрайнините на София узурпирали името на Апостола Левски,защото той е на всички Българи.А изписването на отбора идва от новия собственик пеевски дпс-то.Срам за вас Левскари защото търпите безропотно гаврата с името на вашия клуб.
А теб срам ли те е, че собственик на ЦСКА е инджов - човек на доган и дпс ? И гавра ли е това ?
miro_rz написа:Levskifan1914 написа:В момента всички са с прякор мишките. Като отидат в някой европейски турнир пак са мишките. Като уредят мач в страната стават замалко плъховете, но общо взето в очите на чужденците са си декоративни хамстери.
На мен любим прякор ми е "розовите".
+1
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост