santiliana написа:vayk написа:santiliana написа:vayk написа:santiliana написа:Авторчето ... Кофти усещане... Това злобата и завистта са присъщи на дребните душици... Като сте толкоз принципни, защо мълчите все още - що, аджеба е на свобода такъв екземпляр като човека от Микре? Или той е пръскан със светена вода, а където стъпи- всичко се съживява... Ами Цецоууу Василев...Този родолюбец и борец за правда... Чих го дири Во Сръбско, а не иде като доблестен българин тук пред разследващите органи и да даде показания за всичката му дейност, с която той- като управител и собственик на КТБ допусна да се погубят има-няма едни 4 млрд. лева?!
Но това няма как да го видите, защото само Левски ви е в устата... Жалки сте!
Очевидно поради липса на други аргументи, отговаряш на въпроса с въпрос. Аз питам защо определени медии мълчат за скандалните твърдения на Василев, ти ме питаш защо е на свобода? Как точно очакваш да ти отговоря на този идиотски въпрос?
питам отново- Защо Василев е на свобода? И къде покри 4 млрд лева от българската икономика? И какви са ви доказателствата, че Сталийски има влияние в БТК? Лесно е да плюеш без доказателства, много е лесно...
Мен ли питаш? Ами аз не се казвам Сотир Цацаров, за да ти отговоря защо е на свобода Цветан Василев и къде е покрил милиардите. Като гледам не са покрити, той като огромна част от активите на банката, в това число и БТК, преминаха в други, "правилни" ръце. Само за информация - оперативната загуба на БТК за 2014 г. е над 30 млн. лв. По каква финансова, икономическа, пазарна и всякаква друга логика, подобна компания в тежко финансово състояние ще се съгласи да спонсорира с милиони футболен клуб? Ъм?
Политика на компанията... Всяка фирма, дружество, корпорация и пр. има право да реши каква да бъде инвестиционната й политика ( в т.ч. и в областта на спорта). Апропо, да не би да искаш да ми кажеш, че ТЕЦ Марица- изток 2" е в прекрасно финансово състояние? Или пък Литекс Комерс? Всъщност, що не създадеш тема и за начина, по който Гриша Ганчев сложи ръка върху Петрол? И защо тези лоши журналисти от Гонг не са пускали досега никакъв материал по тази тема?....
Хм, политика на компанията...Интересно и удобно обяснение наистина. Особено ако главния изпълнителен директор на компанията Атанас Добрев е бил запознат последен с тази "политика". И то по начин, по който не е бил в състояние да откаже да проведе тази "политика"....Подобна доброволна политика провежда навярно и фирмата "Автомагистрали Черно море", която безвъзмездно строи и сектора на "Герена" срещу бъдещи приходи, както ни увери вчера Иво Тонев

Виж, нямам нищо против да си вярваш, че всичко е така - на добра воля, както се опитват да ни го представят, но надявам се да е от наивитет.