Успех на Брьондби, Милсами и Динамо Минск

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zara.1916

Re: Успех на Брьондби, Милсами и Динамо Минск

Мнениеот zara.1916 » 10 юли 2015 11:52

MaX написа:Успех на Брьондби, Милсами и Динамо Минск. Срахте по Литекс днес така че нека сега се кефя на вашето отпадане.

Успех и на тебе в падението. Интересно тая прекомерна злоба и завист до къде ще те докара :?:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 юли 2015 11:57

Red_Neck написа:ПП: Краси Балъков е поредния голям футболист, който всяка година доказва, че не става за треньор. На всичкото отгоре на игрището съвсем не му липсваше футболен интелект. Жалко.

Там е работата, че му липсваше. Иначе беше най-талантливият футболист от онова поколение, ако имаше малко повече мозък, щеше да стане един от най-великите футболисти в света на всички времена. Ама точно това не му стигна. Като треньор аз съм приятно изненадан от него, очаквах да е по-зле. Може с времето да стигне и по-добро ниво, явно се развива.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 юли 2015 12:10

MaX написа:Успех на Брьондби, Милсами и Динамо Минск. Срахте по Литекс днес така че нека сега се кефя на вашето отпадане.

Що, кой ви е виновен за по**рането вчера? Аз лично не само бях за Литекс в този двубой, но и честно казано смятах за почти немислимо друго освен победа, всъщност даже очаквах убедителна победа. И това не ми пречи след като мача мина да кажа, че Литекс бяха надхитрени от един посредствен отбор, който се възползва от факта, че "оранжевите" играха някъде 5-10 минути за цял мач време. Просто едната обективност изисква да се признае, че Литекс игра безобразно, бездушно и отбора на Йелгава използва това.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 юли 2015 12:12

Демба_Ба написа:Не толкова отдавна Левски прегази Брьондби с 4:1 в Евротурнирите,да видим сега евробоеца Берое какво ще направи....въобще голям рев от страна на провинциалните тимове как Левски и ЦСКА им пречели да се развиват,ето сега Левски го няма вече две години в Европа,ама като изключим Лудогорец,нещо не виждам резултати от другите провинциални герои...:-)

Берое няма отбора на Левски от тогава. Но очаквам и да отпаднат това да не стане след разходка по терена. Берое когато и да отпадне ще е поради липса на класа, не поради мърдосване. Щото Литекс затова си отиде, противника им все пак е отбор от Прибалтика, не може да се оправдаеш с възможностите му на терена.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 юли 2015 12:14

И как може изобщо да се пуска такава тема? Все пак и злобата трябва да има някакви граници. И на мен ми е неприятно когато се подиграват на Левски, че отпада от ЕКТ, но все пак нещо отвътре ме кара поне малко да съм за останалите наши отбори, които играят там. А да им пожелаваш неуспех си е чисто унижение, породено от безпомощност.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 юли 2015 12:20

Captain Stottlemeyer написа:
aleksandrov77 написа:Да викаш за небългарски отбор , когато играе срещу български е меко казано предателство към Родината!
Тези , които го правят , за мен лично са загубили чувството си за национална принадлежност!...

А бе и твоят подпис (както и цялостното ти "творчество" във форума) силно намирисва, но да не политизираме темата, Алексашка... 8-)
Иначе си представям как привържениците на "Партизан" са страдали за отпадането на "Звезда", или как след месец-два в Гелзенкирхен въодушевено ще стискат до болка палци за успех на Дортмунд в ЕКТ. :lol: :lol: :lol: Умишлено не изреждам други подобни примери, защото няма да ми стигне цял ден, както и не споменавам "Реал" - Мадрид и "Барселона" (там има и националистически елемент)... 8-)

За дадените примери си прав, но дори сред изброените от теб фенове сигурно има немалко, които поне не са се надявали на издънка на сънародниците им. Не всеки мрази "врага" дотам, че във всичко да му желае неуспех (не говорим да го подкрепя).

Аз лично по адрес на българските отбори винаги пожелавам.. на Герена болка, в ЕКТ - успех :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 10 юли 2015 12:24

За темата и нейния автор: Човече, успокой се. Естествено, че трябва да се защитиш. Не е нужно да отговаряш на нападките срещу Литекс по този начин. Защото тези нападки са винаги безпочвени.
За "тарикатите", които си умират да им се чуе гласът и да плюят по Литекс или въобще някъде: Вашите оценки не са мерило. Да не говорим, че в такъв момент не прилича "да го вадите голям". Накрая на сезона в А група, ако Литекс си завоюва позиция за Лига Европа и е преди вашите отбори какво ще си кажете? "Един участник по-малко", "Купиха първенството" или "Ужас! Стигнали сме дъното, щом отбор отпаднал от Йелгава пак се класира за Европа". Стига глупости!

Според мен трябва да сме по-толерантни. А не толкова крайни в стил "искаме резултати, ние знаеш ли къде бяхме преди 20 години". И не ми говорете, че има похарчен бюджет и несвършена работа, защото гледайки резултатите досега в Лига Европа очевидно 2-3 млн. евро разлика в бюджетите не правят разлика между клубовете. Кайрат - Цървена звезда (Кайрат е с 2 пъти по-малък бюджет), Дебрецен за малко не отпадна от черногорци ( но пък Ференцварош размаза холандците Го АХед Игълс!!!, какво да кажем за унгарците), Актобе отпадна от естонци (при 4 пъти по-голям бюджет), люксембургците от Дюделанж за малко не отстраниха Юсиди Дъблин, отбор от Малта бие като гост и се класира, Жрински Мостар отпадна от арменци в последната минута, Уест Хям бие андорци с триста зора, Нефтчи Баку отпада от черногорци, Сейнт Джонстън отпада от арменци, Абърдийн се класира с гол на чужд терен срещу македонци, Корк Сити отпада от исландци...

Може бие очаквахте всички тези отбори да "разцепят" противниците си? Бъдете снизходителни. Болестта там се казва "Балъков". Феновете от Бургас няй-добре го знаят. Сега и в Ловеч. Следващите?

Явно феновете в БГ не могат да приемат, че нивото ни не е толкова високо, но пък не е и ниско. Аз смятам, че Литекс е по-силен тим и от Йелгава, и от Флора, и от Работнички ако щете. И би играл успешно срещу Минск, Брьондби и Милсами и ще го докаже в първенството. Стига да намери хапче срещу болестта "Балъков"...
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 юли 2015 12:32

Още от първата страница злоба и обиди. Тези, които са злорадствали по адрес на "Литекс", са за критика, само че не е това начинът и подобна тема няма как да се толерира!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”