Имаме си нов евроидиот!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Имаме си нов евроидиот!

Мнениеот korteneca » 09 юли 2015 23:05

Rivaldo10 написа:
BRF написа:Всъщност титлата евроидиот си беше вакантна,след като носителя и стана евроазиатски ;) !

Затова пък световната титла по идиотия е все още заета. ;)

Изпревари ме... И аз това си мислех. :lol: Световната е доста по-голяма и "достойна" от евроазиатската и европейската.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 юли 2015 23:10

Литекс че играха слабо, играха. Че не им е за първи път - също. Че Балъков не става за треньор и това е факт. Левски и ЦСКА също закономерно отпаднаха през миналите години с оглед проблемите и разрухата в отборите. Аз не искам да ги оправдавам по никакъв начин.

НО
поради всички тези факти, както и ако се вземе предвид трудното начало в Европа на Лудогорец през изминалите 3 години (които нямат горепосочените проблеми) вече е крайно време в БФС да светне една лампичка, че нашите отбори в началото на юли не са физически подготвени и не са достатъчно обиграни и комплектовани за европейски мачове дори срещу по-скромни отбори. По-добре да престанем да говорим кой е евроидиот и кой не е, ами всички ние, както и журналистите да се обединим и да настояваме шампионатът да започва от 1 юли и нито ден по-късно. Ако им се струва малко почивката - ами да свършва по средата на май не само когато има европейско или световно първенство. Видя се че жегите няма да са проблем, защото каквито са температурите по средата и в края на юли, такива са и в началото. С мачовете от 18:00 също нямаше проблеми миналата година, а така или иначе излезе наредба от следващия сезон осветлението по стадионите в А група да е задължително (макар аз самият да не я одобрявам). Но отборите трябва да влизат в цикъл "сряда-събота" възможно най-рано. Някой ще ми каже ли някаква смислена причина защо мачът за суперкупата между Лудогорец и Черно море няма да се играе през този уикенд, ами явно ще се повтори дивотията от миналата година?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 09 юли 2015 23:12

Някой знае ли дали друг български отбор е отпадал в тази част на турнира?
Много ме е яд заради коефициента. Естествено, че Литекс бяха по-добри и за съжаление Балъков иначе прекрасен играч подходи фатално несериозно към този сблъсък. Не може да се скъсваш да центрираш когато имаш само един ръстов играч, а онези са стълб до стълб! Не може до 60-тата минута на второто полувреме на втория мач, което ще рече някъде къде 150 минути отбора ти да влиза в двубоя!!!
Не може в решителните последни минути когато отбора на Йелгава виждаше как ще получи фаталния гол всички наемащи се да изнасят топката или да конструират атаката да им треперят краката и да правят непрофесионални грешки с изключение на Йонсен. Бумал се измори, но последните близо 20 минути сякаш само той и Йонсен имаха идея къде са, какво се случва и какво трябва да направят. Другите бяха като борчета. И това се дължи за мен главно на качествата и опита на двамата, а причиниата за останалото за мен е безумието на Балъков. Може един ден да постигне невероятни успехи, но днес той пипна дъното не достигано досега от българския футбол!!! :cry:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 юли 2015 23:15

Има тема за мача.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”