Някой по-запознат с волейбол - защо лягаме на Аржентина?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Някой по-запознат с волейбол - защо лягаме на Аржентина?
Бива вие да си легнете.
Франция по-лесно ще излъже Канада, а последните са ни по-неудобни
- Federer91
- Контакти:
То кажи-речи с толкова контузии, играем с Б отбора и все още не сме паднали.
И аз лично предпочитам Аржентина пред Канада, ама нещо не долюбвам поведението им и ще се накефя да ги пратим посърнени. Пък и очаквам Франция да бие, който и от двата отбора да се класира на чеворката, така че е все тая.

runnersa написа:dido1302 написа:Незапознатият да ти кажа, че си в дълбоко заблуждение, че лягаме на Аржентина. Просто нямаме причина да се напъваме. От много напъване се контузиха вече Скримов, Пенчев и Жеков. Какво ни пука с кого ще играе Франция на полуфинал след като франсетата са претендент номер 1 за влизане в първа дивизия. Дори според мен е по-добре да паднем, защото мисля, че Аржентина ще измъчи Франция повече отколкото Канада и има шанс да ги поизмори, а и е сто пъти по-добре да сме на финал с Аржентина, отколкото с петлите. С толкова контузии най-логичното нещо е Пламен да предприеме смени и да пусне в този мач свежият Балки, за да запази Алексиев здрав за Файнъл Фор.
Аржентина не може да бие франсетата те имаха някъв пик преди години но сега са много зле напротив Канада е във възход биха ни на Световното по - скоро те ще ги изпотят повече! То ясно че най - добре с Аржентина но и най - нереално според мен!
Французите ще бият и двата отбора без да се напъват много. Така, че не може да се каже има ли значение кой отбор ще играе за трето място срещу нас или Белгия.
Има тема за мача.
т.5
т.5
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Кошче за отпадъци”