Левски остава без публика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Левски остава без публика

Мнениеот obi4am_pirin » 03 юли 2015 08:41

Война на гратисчиите обяви новото ръководство на Левски. Вече е в ход тръжна процедура за доставка на нова пропускателна система на "Герена", като документи се приемат до 15 юли. През новите съоръжения ще се преминава само след разчитане на баркода на закупения билет или абонаментна карта.

Очаква се поставянето да започне след месец и така да се сложи ред в пропускателния режим на стадиона. През миналия сезон на няколко пъти се получиха сериозни разминавания между броя продадени билети и реално присъстващите на стадиона запалянковци.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Левски остава без публика

Мнениеот 727150 » 03 юли 2015 08:43

Олигофрен.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 03 юли 2015 08:46

Много добро решение,гратисчиите не са за този отбор и стадион.Аз съм и за вдигане цената на билетите.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 03 юли 2015 08:49

За кой мач пишеш? Има мачове или съперници, които предизвикват небивал интерес. При други съперници не е така. Определено мачът с Пирин ще е един от най-слабо посетените, все пак говорим за отбор от малкия град Симитли. Не съм водил статистика, но едва ли оригиналният Пирин е играл пред по-многобройна публика през историята си от тази, която е била на ст.Георги Аспарухов.
Последна промяна от Лимонадения Джо на 03 юли 2015 08:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 03 юли 2015 08:53

727150 написа:Олигофрен.

Извинявам се че повече няма да влизаш без пари и поради тази причина вече ще гледаш любимия си отбор само по телевизия
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 03 юли 2015 08:54

Лимонадения Джо написа:За кой мач пишеш? Има мачове или съперници, които предизвикват небивал интерес. При други съперници не е така. Определено мачът с Пирин ще е един от най-слабо посетените, все пак говорим за отбор от малкия град Симитли. Не съм водил статистика, но едва ли оригиналният Пирин е играл пред по-многобройна публика през историята си от тази, която е била на ст.Георги Аспарухов.

Изводи си я статистиката и пак опитай
damyanov1963:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 юли 2015 08:58

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Кошче за отпадъци”