icko65 написа:Да ги махат!И ЛокоСф.Като заслужат тогава.Иначе за кво са при аматьорите?
Мисля че може да се вземе и соломоново решение по казуса!Да им се направи общ форум,като за аматьори!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
icko65 написа:Да ги махат!И ЛокоСф.Като заслужат тогава.Иначе за кво са при аматьорите?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Tzar_Kiro написа:Ако отговорът е ДА, то тогава нека се направят форуми на всички клубове!Аз обаче нямам спомени любимият ми Лудогорец да е имал форум като беше във В група!Нямаше дори когато беше в Б група!Ако са такива традициите на форума, тонека не се правят изключения и за софийските клубове!
П.П.Моля за културна дискусия и конструктивни предложения,обосновани и с аргументи!
slash1912 написа:Tzar_Kiro написа:Ако отговорът е ДА, то тогава нека се направят форуми на всички клубове!Аз обаче нямам спомени любимият ми Лудогорец да е имал форум като беше във В група!Нямаше дори когато беше в Б група!Ако са такива традициите на форума, тонека не се правят изключения и за софийските клубове!
П.П.Моля за културна дискусия и конструктивни предложения,обосновани и с аргументи!
A ти тогава бил ли си фен на "любимия ти Лудогорец"? И трябва ли с ник като твоя да бъдеш допуснат да пишеш тук?
memnto написа:Aвторчето къде беше като отборът от А група Хасково нямаше форум?
Не ми отговаряй. Пътувай!
memnto написа:Aвторчето къде беше като отборът от А група Хасково нямаше форум?
Не ми отговаряй. Пътувай!
Tzar_Kiro написа:slash1912 написа:Tzar_Kiro написа:Ако отговорът е ДА, то тогава нека се направят форуми на всички клубове!Аз обаче нямам спомени любимият ми Лудогорец да е имал форум като беше във В група!Нямаше дори когато беше в Б група!Ако са такива традициите на форума, тонека не се правят изключения и за софийските клубове!
A ти тогава бил ли си фен на "любимия ти Лудогорец"? И трябва ли с ник като твоя да бъдеш допуснат да пишеш тук?
Аз съм фен на Лудогорец още от самотому създаване в съвремения му вариант!А какво му е на ника?
Tzar_Kiro написа:slash1912 написа:Tzar_Kiro написа:Ако отговорът е ДА, то тогава нека се направят форуми на всички клубове!Аз обаче нямам спомени любимият ми Лудогорец да е имал форум като беше във В група!Нямаше дори когато беше в Б група!Ако са такива традициите на форума, тонека не се правят изключения и за софийските клубове!
Аз съм фен на Лудогорец още от самотому създаване в съвремения му вариант!А какво му е на ника?
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта