Нови разкрития за адв.Ангелов,Пеевски,ДПС,Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Нови разкрития за адв.Ангелов,Пеевски,ДПС,Левски и ЦСКА

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 юни 2015 17:36

Тъкмо петолъчковците от Парка на свободата се кротнаха малко, видяха че няма лабаво и сега разучават разписанията на автобусите за Перник, Кюстендил, Сандански, Ихтиман, Сапарева баня, Самоков и т.н., ....и хоп - пловдивските жълтури се разцвърчаха... 8-) Явно няма да се скучае през лятото заради липсата на малоумни теми при наличието на имбецили като джони и други титани на мисълта от Коматево... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 29 юни 2015 17:39, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 29 юни 2015 17:38

Captain Stottlemeyer написа:Тъкмо петолъчковците от Парка на свободата се кротнаха малко, видяха че няма лабаво и сега разучават разписанията на автобусите за Перник, Кюстендил, Сандански, Ихтиман, Сапарева баня, Самоков и т.н., ....и хоп - пловдивските жълтури се разцвърчаха... 8-) Явно няма да се скучае през лятото заради липсата на малоумни теми при наличието на имбецили като джони и други титани на мисълта от Коматево... :lol:

Каква скука бе пич. Левски - "отбора на народа" в ръцете на ДПС. Щеше да е весело ако не беше тъжно :mrgreen:

scot

Мнениеот scot » 29 юни 2015 17:44

склонен съм да го вервам, щот левски не пичели. Доганя е дал заръка: овладеване и у пета глуха за кофти име. може да ми докажете, че не сте на пеевски, само ако станата шемпиони. европътъ нси брои, щот там не се засегат турците и доганя на чест.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 29 юни 2015 17:48

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:За да го изгоним първо трябва да влезе в Левски. ;) Колкото можеш да докажеш, че Пеевски е в Левски, толкова и, че не е в Ботев. :lol:

Неслучайно има статии в Капитал(които са сериозна медия, въпреки,че са на Прокопито) и Фрогнюз относно Пеевски в Левски, а не в Блиц,Пик и Мик. Като се замислиш, точно Пеевските медии не пускат нищо по тая тема, защо ли ? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 29 юни 2015 17:50

Captain Stottlemeyer написа:Тъкмо петолъчковците от Парка на свободата се кротнаха малко, видяха че няма лабаво и сега разучават разписанията на автобусите за Перник, Кюстендил, Сандански, Ихтиман, Сапарева баня, Самоков и т.н., ....и хоп - пловдивските жълтури се разцвърчаха... 8-) Явно няма да се скучае през лятото заради липсата на малоумни теми при наличието на имбецили като джони и други титани на мисълта от Коматево... :lol:

Ами толкова гавра изядоха покрай Цецко и Кой-чо, сега си го връщат. :mrgreen: "Няма само аз да страдам, я!"- както беше зоявил Георги Русев на Тодор Колев, Бог да ги прости и двамата!

Аз все пак вярвам, че синята общност няма да търпи свинята за президент (официален или не). Ще поживеем, ще видим!

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 29 юни 2015 18:00

Аз все пак вярвам, че синята общност няма да търпи свинята за президент (официален или не). Ще поживеем, ще видим!

синята общност вече търпи ;)

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 29 юни 2015 18:18

bnborisov1 написа:

синята общност вече търпи ;)

Тоя дето е не само бизнесмен, но и родолюбец ли? :lol: Айде точно жАлти ДОКАЗАНИ гъ**лизци (включително и на въпросната фамилия) да не чупят нагломера да ни четат морал какво и що, еб**ти :!:

Има още 19 дни до мачовете. Дотогава ще се доизяснят още неща. После уж щяло да има финансови отчети. Ще си каже. Засега няма нищо 100% сигурно. А Батков изкара толкова дълго, защото не само плащаше на факторите в агитката за "услуги", но и беше безалтернативен бащица според голяма част от хората в централните сектори. "Централните" чички и по-млади хора ако решат да "хранят" и "сипват" на някого, нищо не може да ги спре. Ще видим.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 29 юни 2015 18:18

Тия от това отборче,първи братовчеди на свинските за кви се мислят,Отборът на Пловдив е един наречен Марица.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2015 18:50

Джони, ти не скачаше ли пръв когато подобни теми се пускаха за Ботев? Но те бяха лъжа, нали така?
Без официална и/или неопровержима информация подобни теми се считат за провокация.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”