Кой дава милионите в ПФК ЛЕВСКИ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Re: Кой дава милионите в ПФК ЛЕВСКИ?

Мнениеот the_blue_fan » 26 юни 2015 14:03

Лупи ни ги дава. Краде от ц7ка и ги дава на нас.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юни 2015 02:12

onegavon написа:Не знам дали е Пеевски, но със сигурност има нещо мътно.Значи прехвърлят се акциите на двама човека от досегашната управа и на някакъв от Пловдив който така и не се появи. Това ,ако ви се струва нормално здраве му кажи. Всъщност си е нормално за отбор на ДС нищо да не се знае относно финансирането и собствеността.

Цялата пресконференция беше много мътна и показателна за положението в Левски.

Тонев идва и вика на журналята - няма да задавате въпроси, че имам бърза работа ..... чакай бе, сменя се властта в Левски след толкова години, това е супер важна тема, как така нямало да има въпроси и отговори ?! Страх ли го е от неудобни въпроси ??!

Третият съсобственик пък въобще не се появи на пресконференцията ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 27 юни 2015 04:11

11.11.2011 г
Тодор Батков вече не е собственик на Левски, твърди Livesport.bg. Това е президентът на федерацията по културизъм и фитнес Александър Сталийски. Той ще бъде лицето на Левски, а парите ще бъдат осигурявани изцяло от „Корпоративна търговска банка“.
Левски ще се финансира изцяло от трезора на КТБ, а истинският бос ще бъде депутатът от ДСП Делян Пеевски. Финансирането ще бъде по добре познатата схема с Ботев Пловдив. Споменатата банка осигурява на 100 процента обезпечаването на "канарчетата", а там от една седмица президент е Юли Попов, който напусна длъжността прокурист в КТБ, за да се заеме изцяло с футболния клуб.
Публична тайна е, че по същата схема Пеевски и майка му Ирена Кръстева взеха "Стандарт" от ръцете на Батков. Адвокатът има големи кредити за погасяване около вестника, а сделката между двете страни е ясна - кредитите се погасяват от КТБ, но за сметка на това кръгът около банката слага ръка върху "Стандарт".
Повече от интересна е визитката на новото лице на Левски Александър Сталийски. Шефът на културизма нашумя наскоро покрай прочутия вече кръг "Котараците". Хората от него, всички до един близки на премиера Бойко Борисов, получават сериозна част от големите обществени поръчки по проекти, свързани с финансиране от Европейския съюз. От самото начало на мандата на Борисов, Сталийски и останалите котараци се "облажват" с поръчки с огромен бюджет от порядъка на стотици милиони евро - строежът на софийското метро, обекти на Аерогарата, магистрали и бизнес начинания в областта на енергетиката и водоснабдяването.
Благодарение на личните си контакти и факта, че Сталийски играе футбол и карти с Б.Б в Банкя, наследникът на бившия министър на отбраната уреди половинката си Виолета Сечкова с време в праймтайма на bTV, където тя води светско токшоу. Сталийски III, който е носи идентични имена с дядо си и баща си, се сдоби с наследник от Сечкова, който се казва....Александър Сталийски. Човекът на Борисов доведе в България самия Арнолд Шварценегер, с когото е приятел, а за откриването на фитнес-центъра на федерацията по културизъм, в София пристигна абсолютният номер 1 в историята на културизма - тъмникожият Рони Колман.
Преди дни Бойко Борисов обяви, че лично се е заел със задачата да намери голям спонсор на Левски, което с недомлъвки потвърди и самият Батков, а това вече е факт. Крайно любопитна подробност е, че премиерът се решава на този ход заради нецензурните скандирания по негов адрес от феновете на Левски по време на мача срещу Лудогорец. Тогава "сините" ултраси разцепват стадиона с възгласи "Бойко, ку*во"! Първоначално Борисов се обиди и напусна модерното съоръжение малко след началото на второто полувреме, но след явно се е амбицирал и решил дефакто да се превърне в човека, който да решава какво да се случва в любимия му отбор.

27.04.2013 г.
На водещия Сашо Диков, Ганчев показа СМС съдържащ текста „срамна победа". Въпросният коментар, според Ганчев, е на един от новите собственици в Левски, който по думите на бизнесмена е българин.
"Вижда се, че собствениците им имат морал да си признаят, че им е срамна победата. Българи са собствениците, няма да ги кажа сега. Батков не знам какъв е, този който ми ги праща тези неща е българин и знам, че е собственик", коментира Гриша Ганчев.

10.10.2013 г.
Как точно е бил дискредитиран и омерзен, не стана ясно, като "синята" легенда уточни единствено, че "ще разкажа абсолютно всичко в книгата, която ще излезе до два месеца". По време на "изповедта" си пред БНТ той постави под съмнение собствеността на Батков в "Левски", тъй като той не взимал еднолично решения, а непрекъснато звънял на шефа на Надзорния съвет Иво Тонев, който също подаде оставка след скандала във вторник.
Кой е истинският собственик на клуба, според Сираков, той така и не уточни, защото не знаел. Предпочете да разкаже за трудностите, които имал като шеф в отбора покрай провалената лятна селекция, след която "Левски" видимо изпитва огромни трудности да се противопостави на опонентите си и заема незавидното 6-о място след 12 изиграни мача.

20.10.2013 г.
"Мога да кажа за времето, когато аз бях на "Герена", че единствено съм се консултирал с Иво Тонев. Той взимаше решенията. Аз за себе си знам кой дърпа конците, кой е собственик, но няма да го кажа. Нещата, когато трябва да се случат, ще се случат. Ако трябва да прогнозирам, смяна на собствеността на клуба няма да има до тази Нова година, а до края на следващата година", каза Боримиров в Канал 3.

15.12.2013 г.
Любителите на конспирации твърдят, че реалният собственик на Левски е не някой друг, а бившият премиер на България Бойко Борисов. Иво Тонев обаче опроверга напълно подобни предположения.
"Категорично мога да опровергая това. Факт е, че аз и той сме близки, но никога не е имало участие в клуба от негова страна. Той е фен на Левски, като това не е тайна. Но никога не е и стоял въпросът, че той може да има нещо общо с клуба", обясни Иво Тонев.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юни 2015 11:56

Drunken_Master написа:15.12.2013 г.
Любителите на конспирации твърдят, че реалният собственик на Левски е не някой друг, а бившият премиер на България Бойко Борисов. Иво Тонев обаче опроверга напълно подобни предположения.
"Категорично мога да опровергая това. Факт е, че аз и той сме близки, но никога не е имало участие в клуба от негова страна. Той е фен на Левски, като това не е тайна. Но никога не е и стоял въпросът, че той може да има нещо общо с клуба", обясни Иво Тонев.

Тонев и Бойко били близки, но Бойко нямал общо с Левски, Ангелов и Пеевски били близки, но Пеевски нямал общо с Левски.

Абе, много близости се натрупаха ..... и все случайни. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 27 юни 2015 12:01

1982 написа:
Drunken_Master написа:15.12.2013 г.

Тонев и Бойко били близки, но Бойко нямал общо с Левски, Ангелов и Пеевски били близки, но Пеевски нямал общо с Левски.

Абе, много близости се натрупаха ..... и все случайни. :lol: :lol:

То това е ясно...Аз в друга връзка го постнах.Че най-вероятно всичко това е цирк на Батков и той отдавна не "кара влака"...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 юни 2015 20:11

Има тема/и за управлението на "Левски".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”