Колко теми ще се пуснат още? Все пак един ръководител сдаде поста след 17 години. Добър/лош тоззи човек е изхранвал стотици гърла и е радвал феновете. Все пак този човек е налял 45 млн в Левски. ПОне малко уважение да ми се окаже.
Иначе е много смешно когато сини и червени фенове си викат един на друг и се надцакват кой отбор е повече "комунистически", "турски" или "държавен отбор".
Лефски=ДПС+Б.Б
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лефски=ДПС+Б.Б
Интериорни врати - Врати хармоника
damyanov1963 написа:Напълно очаквано беше розовите да започнат кампания против Левски за избиване на комплексите от А окръжна...
Няма комплекси.Просто вече истината излезе наяве.Левски и дпс вече са неразривно свързани заедно.Честито!!!
ham3r написа:damyanov1963 написа:Напълно очаквано беше розовите да започнат кампания против Левски за избиване на комплексите от А окръжна...
Няма комплекси.Просто вече истината излезе наяве.Левски и дпс вече са неразривно свързани заедно.Честито!!!
А бе как така точно хора с по 2, 5, 6, 10, 20 мнения и нови регистраци се спукахте да пишете едно и също и да пускате теми?

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
monkata написа:#22, Преди 1 минута
Държавното ДПС синьо отборче пак ще се издържа с парите на Пенсионерите.И отново Тримата мишлета (Томислав стоянов и Грънчаров)не посмяха да попитат откъде точно ще идват парите от ДПС ли ОТ изнудване на Държавата(Б.Б.)на големите Фирми ли или Държавни пари.Дано Господ продължава да наказва КАЛЪФКИТЕ още 100г.
Почвай да си плащаш данъците

bobo_13 написа:Колко теми ще се пуснат още? Все пак един ръководител сдаде поста след 17 години. Добър/лош тоззи човек е изхранвал стотици гърла и е радвал феновете. Все пак този човек е налял 45 млн в Левски. ПОне малко уважение да ми се окаже.
Иначе е много смешно когато сини и червени фенове си викат един на друг и се надцакват кой отбор е повече "комунистически", "турски" или "държавен отбор".
за турски вече е ясно !

джони написа:
Вече вместо "сърце душа за Левски (Сф)" ще се пее:
полумесец и звезда за ЛЕЕвски (Сф)

- hristo1306
- Контакти:
Аз продължавам да твърдя, че БФС трябва да се раздели на две. Да си има и две ръководства. Първото БФС - ПЛ / провинциална лига / състоящо се от 18 - 20 отбора.
Второто БФС - ШЛ - давам ви и два варианта за име :
1. Шопска Лига /по географски принцип/ да си играят там ЦСКА 1, 2, 3, 4, 5 - срещу другите Софийски грандове, а не се знае догодина, дали няма да има и "Левски" 1, 2, 3 - единия на тиквоча, другия на дебелян, третия на дуган, може и на Цветелина !
2. Шпионска Лига - в нея да участват отборите на ДС , на агенти, на президенти, на адвокати, на депутати, на мутри, на нарко - босове, на оръжейни търговци, на сутеньори, на боксьори, може да включат и отбора на "баджанаците" т.е. националния отбор по футбол, те без това никъде не играят - така поне ще тренират взаимно !
Надявам се с тези реформи да дръпнем малко напред. Боби, записваш ли ? Едно място пази и за мен . По - съм умен от Емо Костадинов. Пиша Сбогом поне правилно !
Второто БФС - ШЛ - давам ви и два варианта за име :
1. Шопска Лига /по географски принцип/ да си играят там ЦСКА 1, 2, 3, 4, 5 - срещу другите Софийски грандове, а не се знае догодина, дали няма да има и "Левски" 1, 2, 3 - единия на тиквоча, другия на дебелян, третия на дуган, може и на Цветелина !
2. Шпионска Лига - в нея да участват отборите на ДС , на агенти, на президенти, на адвокати, на депутати, на мутри, на нарко - босове, на оръжейни търговци, на сутеньори, на боксьори, може да включат и отбора на "баджанаците" т.е. националния отбор по футбол, те без това никъде не играят - така поне ще тренират взаимно !
Надявам се с тези реформи да дръпнем малко напред. Боби, записваш ли ? Едно място пази и за мен . По - съм умен от Емо Костадинов. Пиша Сбогом поне правилно !
Сигурен съм, че всички са наясно защо темата излита. Вероятно само авторът и ще остане в неведение, но това е положението.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Кошче за отпадъци”