Левски днес официално си припознава името Левски-Спартак

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Re: Левски днес официално си припознава името Левски-Спартак

Мнениеот the_blue_fan » 24 юни 2015 14:03

Mirosvel написа:
the_blue_fan написа:Дори и Витоша да станем, пак ще имаме повече достойнство от вас !!!

Нагло е Левски да говорят за достойнство!! Примери в историята бол! Сещам се обаче за най-пресния: След като години наред бяха хрантутени от М-Тел, сега най безпардонно, само за 180.000 лв. на година се надупват на конкурента Виваком! Какво достойнство бе брат??? Вие сте егати помията! Жалки до безбожие!

ПП. Не съм фен на червените, и мнението ми не е продиктувано от користни мисли! Така ги виждат нещата безпристрастните фенове!!

Регистриран си на 22 Юни. Кой знае колко профила имаш тук г-н "безпристрастен". А това, че се хващаш за ... спонсорите изби рибата направо. Ми по тая логика дай тогава щото Мтел са ни били спонсори всички левскари да сме на мтел, иначе няма да е достойно да сме на друг оператор..
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 юни 2015 14:08

Rusnaka написа:
korteneca написа:bez_nick, kapacitet, Професор Варна и прочие а.к.а Rusnaka, както и да си мениш кожата (ника) нрава (комплекса) не можеш да смениш. :lol:

Припознаване, заговори, параноя, смяна на самоличност, комплекси - само това ви е в главата на вас ченгетата и комунистите, разбираемо!

Сам се издаваш с това ченгета и комунисти. :lol: Аз какво съм ти виновен, че дори не се опитваш да се прикриеш правейки се на друг? :mrgreen:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
FCBM
Контакти:

Мнениеот FCBM » 24 юни 2015 14:11

1palq4o1 написа:
Jorkorazporko написа:
the_blue_fan написа:Дори и Витоша да станем, пак ще имаме повече достойнство от вас !!!

А както трява да станете за да имате нашите титли и евро успехи? Кое ви е достойното, че нещо не хващам нишката? Нали си ви знам, същите сте като нас! Няма други достойнства в ЦСКА и Левски, освен качествата на играчите и положения труд :mrgreen:

Че ВИЕ вече нямате нищо освен една надгробна плоча с надпис 1948-2015

Ще ти се, палячо...

Rusnaka

Мнениеот Rusnaka » 24 юни 2015 14:11

Очаквам ФК Левски - Спартак до няколко месеца да е чист като момина сълза, без никакви дългове и да никнат печалби от милиони. Трибуна Бойко Тиквата да се завърши съвсем скоро и цяла България да ви мрази още по-силно 8-)
Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 24 юни 2015 14:19

FCBM написа:
1palq4o1 написа:
Jorkorazporko написа:

А както трява да станете за да имате нашите титли и евро успехи? Кое ви е достойното, че нещо не хващам нишката? Нали си ви знам, същите сте като нас! Няма други достойнства в ЦСКА и Левски, освен качествата на играчите и положения труд :mrgreen:

Че ВИЕ вече нямате нищо освен една надгробна плоча с надпис 1948-2015

Ще ти се, палячо...

Ще ми се, не ще ми се-това е положението Минке :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 24 юни 2015 14:20

Mirosvel написа:

Нагло е Левски да говорят за достойнство!! Примери в историята бол! Сещам се обаче за най-пресния: След като години наред бяха хрантутени от М-Тел, сега най безпардонно, само за 180.000 лв. на година се надупват на конкурента Виваком! Какво достойнство бе брат??? Вие сте егати помията! Жалки до безбожие!

ПП. Не съм фен на червените, и мнението ми не е продиктувано от користни мисли! Така ги виждат нещата безпристрастните фенове!!

мн бързо забрави , че вие бяхте хем виваком , хем глобул . Толкова ли е къса паметта на коледното угощение? :roll:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 24 юни 2015 14:20

Rusnaka написа:Очаквам ФК Левски - Спартак до няколко месеца да е чист като момина сълза, без никакви дългове и да никнат печалби от милиони. Трибуна Бойко Тиквата да се завърши съвсем скоро и цяла България да ви мрази още по-силно 8-)

Трибуната ще се казва Св.Александър Свинеубиец и ще ни мразите ти и 5-та ти роднини по права линия!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 юни 2015 14:21

т.6
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”