Какво ще означава съкращението ЦСКА от сезон 2015/2016?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Какво ще означава съкращението ЦСКА от сезон 2015/2016?

Мнениеот GA_ veliki » 21 юни 2015 18:19

venom написа:
ehh написа:Честно казано, не виждам смисъл ЦСКА да почва от А окръжна, с леко изменено име, същата история, а дълговете да останат неплатени. Какво я топли държавата, че ЦСКА ще му трябват три, а не една година за да се върне в А група? Вариантите са два според мен. Или Гришата и Божков застават с лицето си, че за няколко години ще изплатят дълговете и така отборът няма да фалира, или няма да се плаща, отборът се закрива, основава се нов, който започва да пише история от есента на 2015, а онзи отбор от 1948 остава в миналото и прекъсва със статистиката през тази година.
Това са според мен двата наистина най-трезви и реални варианта. Всичко друго е пунта-мара, мишкуване и тем подобни.

Фиорентина да не би да е пунта-мара като фалира през 2002 и започна от 4-та дивизия. Запазиха си историята, титлите, купите - всичко.

Неее, платили са 17млн евра за емблема, история, дизайн на фланелки .Безплатен обяд няма.Наполи също цакаха.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юни 2015 18:20

727150 написа:А бе тези армейци умора нямат .По последни новини били припознали отбора на Локо Мездра за нов ЦСКА.Умолявам ги да намалят малко темпото , да припознават най- много по един отбор на ден .

:lol: :lol: Накрая няма да остане неприпознат отбор от тях и сами ще си играят. Тия са готови и нас да припознаят.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 21 юни 2015 18:21

venom написа:
ehh написа:Честно казано, не виждам смисъл ЦСКА да почва от А окръжна, с леко изменено име, същата история, а дълговете да останат неплатени. Какво я топли държавата, че ЦСКА ще му трябват три, а не една година за да се върне в А група? Вариантите са два според мен. Или Гришата и Божков застават с лицето си, че за няколко години ще изплатят дълговете и така отборът няма да фалира, или няма да се плаща, отборът се закрива, основава се нов, който започва да пише история от есента на 2015, а онзи отбор от 1948 остава в миналото и прекъсва със статистиката през тази година.
Това са според мен двата наистина най-трезви и реални варианта. Всичко друго е пунта-мара, мишкуване и тем подобни.

Фиорентина да не би да е пунта-мара като фалира през 2002 и започна от 4-та дивизия. Запазиха си историята, титлите, купите - всичко.

Да бе, вЕтар!
ВЕрвай, че са запазили историята и титлите АКО ВЪОБЩЕ СА ФАЛИРАЛИ!
Вчера обяснявах, че в производството по несъстоятелност е възможно ДА НЕ ФАЛИРАШ, А ДА РЕАЛИЗИРАШ ПЛАН ЗА ОЗДРАВЯВАНЕ и тогава МОЖЕШ ДА СИ ЗАПАЗИШ ВСИЧКО!
АКО ФАЛИРАШ НИЩО НЕ ЗАПАЗВАШ!
Планът за оздравяване МОЖЕ ДА ВКЛЮЧВА ЗАПОЧВАНЕ ОТ ПО-ДОЛНИ ДИВИЗИИ, ЗА ДА НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАВИШЕНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ, КАТО СЕ ПРЕДОГОВОРЯТ ЧАСТ ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ТАКА СЕ РЕДУЦИРАТ, НО БЕЗ ДА СЕ СТИГА ДО ФАЛИТ!
ФАЛИТЪТ ОЗНАЧАВА "СМЪРТ" ЗА ЮРИДИЧЕСКОТО ЛИЦЕ - ПРЕКРАТЯВАНЕ И НИКОЙ НИЩО НЕ НАСЛЕДЯВА - ИСТОРИЯ, ТИТЛИ ОТИВАТ В ИСТОРИЯТА!
ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ВДЕНЕТЕ ЕЛЕМЕНТАРНОТО!
31-та титли имат 31 млн. лв. задължения!
Искате си титлите - плащате си дълговете!
Не искате задълженията - титлите също си отиват в небитието!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 юни 2015 18:28

Наскоро фалиралия клуб? И кога е било това наскоро, че май съм пропуснал?
т.5
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”