Сделката между Васил Божков и Гриша Ганчев пропада

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

brossy
Контакти:

Re: Сделката между Васил Божков и Гриша Ганчев пропада

Мнениеот brossy » 18 юни 2015 19:41

Дано да се обединят.Искам да продължа да се гавря с цесекарите.Колегите вече си пуснаха молби в други фирми ,за да не ги бъзгам.А ако не се обединят ще ми е скучно.
П.П. Това ще са първите фенове на отбор,които за 2 седмици се отрекоха от един отбор и после пак го заобичаха.Трагични са феновете на ЦСКА,направо жалки.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 18 юни 2015 19:43

Поредния Левскар н*срал се от новина за ЦСКА.Току що пуснаха инфо с пресаташето на Нове Холдинг което отрича!В понеделник обявявали сделката!Айде махни усмивките от темата да сложа моите! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 18 юни 2015 19:46

Супер! Чудесна новина! Силно се надявах да не се случи това, което бяха замислили. Сега всичко е ОК! Тръгваме от там откъдето ни се полага. Бавно и полека! Всичко друго щеше да е върховна глупост! Само ЦСКА!
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 18 юни 2015 19:46

brossy написа:Дано да се обединят.Искам да продължа да се гавря с цесекарите.Колегите вече си пуснаха молби в други фирми ,за да не ги бъзгам.А ако не се обединят ще ми е скучно.
П.П. Това ще са първите фенове на отбор,които за 2 седмици се отрекоха от един отбор и после пак го заобичаха.Трагични са феновете на ЦСКА,направо жалки.

Виж сега. Тука ние във всяка ситуация ще си ударим по една душевна чикйка. А аз ще си ударя и две напълно реални преди и след онази духовната. Те, цесекистите нямат полезен ход в тази ситуация а ние сме WIN-WIN отвсякъде.
Ако Ловеч дойде на Армията - сещаш се какво ще става. СЕ-ЛЯ-НИ на всеки мач от началото до края.
Ако пък цесекату изпадне във В група - ли-ли-ли гледай тогава сеири. Яко и ако паднат от Сливнишки например ще е велико. Абе пре-ебани са отвсякъде.

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Мнениеот batmari2 » 18 юни 2015 19:48

Ами сега как, какво, къде защо Маджуковците стават ли г-н Манджуков ? :mrgreen:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 18 юни 2015 19:48

Tatone написа:Имам една теза за това което се случва с ЦСКА и опитите на цесекистите да сравняват тези събития с други.
Ето я тезата.
Един отбор, много имена, много цветове тениски, един стадион, един отбор............

Има една много интересна теза, ако отборът си смени името той не бил съшият отбор?!?! УАЙ?!?!? Защо бе мангал, както би казал скинар на циганин преди циганина да му се изака на голото теме. Защо бе, лузъри бих казал аз като се обръщам към онези, за който сравнението между това да си смениш името от Спас на Селим е едно и също като това Спасчо да умре от рахит и майка му и баща му да си осиновят ново детенце на име Селимчо. Е има ли нещо общо, лузъри? Има!!! Имената на главните герои. Всичко друго е различно. Ако ЦСКА се прекръсти утре на ЩЕКА, то това пак ще си е съшият отбор само че кръстен с други 4 букви. Ако майка ти беше ватман а баща ти сивиневъд, то ти ще станеш ли задължително "армеец"??? Има голяма вероятност но тя не е 100%, нали.

ЦСКА няма да си сменя името. Литекс ще си смени името и ще стане ЦСКА. Литекс е Спасчо който от малък иска да е Селимчо и най-накрая ще си го сложи. Името. Нещо като ония олигофрен от далечната провинция, с татуираното чело и фамилия Юнайтед. Щото сринаха келешите в сакца, болниците и сега лудите са измежду нас. Аз съм жив пример.

когато Литекс си смени името на ЦСКА а ЦСКА замине надолу, надолу в тъмните групи, при мангалите, тогава какво ще правите??? Кой ще вика за Литекс и кой за ЦСКА. Или ще си раздвоите лузърското съзнание и ще викате и за двете цесеката. Амо когато се съберат в една група, да речен западна Б група, за кой ще викате?

И след години ще почнат едни дела за базите. Аз съм ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА, АААААЗЗЗЗ СЪМ ЦЕ-Е-Е-СКААААААААААААААААААААА. Сещате ли се. Лузари. Сега е момента да се пребоядисате и да станете от Славия. Щях да ви кажа да викате за Локото ама нещо не му се получиха нещата и на него.

Нещо като парадокса "Корабът на Тезей". :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юни 2015 19:48

Има предостатъчно теми по въпроса. Има и сто пъти повече ексклузивни последни новини, претендиращи за автентичност. Докато нещо не стане ясно официално, пишете във вече съществуващите теми.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”