Сделката между Васил Божков и Гриша Ганчев пропада

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Сделката между Васил Божков и Гриша Ганчев пропада

Мнениеот svence » 18 юни 2015 19:13

Само не знам защо си мислите, че Гриша Ганчев е тъпанар?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 юни 2015 19:13

Лошо, много лошо! СЕГА ДА НЕ ХУКНАТ ДА ПРИПОЗНАВАТ НЯКОЙ ДРУГ!!! Нали вече припознаха Литекс, МАРШ В ЛОВЕЧ :arrow: . Или ще се изметнете като лопатки, дупенцето назад, дупенцето напред...Колко жалко, толкова усилия вложихте...ТОЛКОВА СТАРАТЕЛНО ЛИЗАХТЕ ЗАДНИЦИТЕ НА ТОП-МУТРИ КАТО ГАНЧЕВ И БОЖКОВ, направо езици не ви останаха от лизане на мутренски задници, топки, чепове и фекалии :geek:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 18 юни 2015 19:13

exiter написа:
Вълчан написа:Истинска новина за Червените фенове.Нека останат истински отбор до края....Нищо няма да изгубят за 2 години докато издрапат нагоре.Отборите във А група ще са си същите цървули и продажни ...

Откъде си сигурен ,че ще издрапат за две години.В Югозападната В група ги чакат Локо Сф,Миньоро,Марек,Беласица,Вихрен,Рилецо и т.н.

Завинаги един от тях, от Югозапада де. Те след години няма и да се сещат за други групи. За како са им. Лошо само за дупнишките пръчки, защото като играе Марек и ЦСКА ще се разкъсват за кой да викат. Така е било и навремето когато Марек е играл с Байерн.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 18 юни 2015 19:15

svence написа:Само не знам защо си мислите, че Гриша Ганчев е тъпанар?

Не-е-е-е-е, той е най интелигентният, учен, умен и образован неуспял борец, който някога съм виждал.
Интелектът блика от него като поточе извиращо от Шварцвал.

lq4kata
Контакти:

Мнениеот lq4kata » 18 юни 2015 19:15

wolf написа:
lq4kata написа:В ГОНГ пише ли го
НЕ
Значи е спекулация

Гонг да не е SkySports бе :lol:

Имам им по голямо доверие от спортал

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 18 юни 2015 19:17

НЕ
Значи е спекулация

То абсолютно всички вероятно е било спекулация.
Единственото официално беше, че Божков казал "ДА" на ЦСКА, другото бяха слухове от кварталната кръчма
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 18 юни 2015 19:17

Имам една теза за това което се случва с ЦСКА и опитите на цесекистите да сравняват тези събития с други.
Ето я тезата.
Един отбор, много имена, много цветове тениски, един стадион, един отбор............

Има една много интересна теза, ако отборът си смени името той не бил съшият отбор?!?! УАЙ?!?!? Защо бе мангал, както би казал скинар на циганин преди циганина да му се изака на голото теме. Защо бе, лузъри бих казал аз като се обръщам към онези, за който сравнението между това да си смениш името от Спас на Селим е едно и също като това Спасчо да умре от рахит и майка му и баща му да си осиновят ново детенце на име Селимчо. Е има ли нещо общо, лузъри? Има!!! Имената на главните герои. Всичко друго е различно. Ако ЦСКА се прекръсти утре на ЩЕКА, то това пак ще си е съшият отбор само че кръстен с други 4 букви. Ако майка ти беше ватман а баща ти сивиневъд, то ти ще станеш ли задължително "армеец"??? Има голяма вероятност но тя не е 100%, нали.

ЦСКА няма да си сменя името. Литекс ще си смени името и ще стане ЦСКА. Литекс е Спасчо който от малък иска да е Селимчо и най-накрая ще си го сложи. Името. Нещо като ония олигофрен от далечната провинция, с татуираното чело и фамилия Юнайтед. Щото сринаха келешите в сакца, болниците и сега лудите са измежду нас. Аз съм жив пример.

когато Литекс си смени името на ЦСКА а ЦСКА замине надолу, надолу в тъмните групи, при мангалите, тогава какво ще правите??? Кой ще вика за Литекс и кой за ЦСКА. Или ще си раздвоите лузърското съзнание и ще викате и за двете цесеката. Амо когато се съберат в една група, да речен западна Б група, за кой ще викате?

И след години ще почнат едни дела за базите. Аз съм ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА, АААААЗЗЗЗ СЪМ ЦЕ-Е-Е-СКААААААААААААААААААААА. Сещате ли се. Лузари. Сега е момента да се пребоядисате и да станете от Славия. Щях да ви кажа да викате за Локото ама нещо не му се получиха нещата и на него.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 18 юни 2015 19:21

Повечето сайтчета са не... Май само тоя livesport засега е да..
.http://www.gol.bg/cska/2015-06-18/pored ... a-za-tsska

http://www.dnes.bg/football/2015/06/18/ ... ska.267255

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 18 юни 2015 19:21

Балкански Орел написа:Що така бе ? Нали си фен на Левски, защо слухтиш така и на първата секунда пускаш новината ? Вие добре ли сте изобщо ? Комплексари сте всичките ей..

Не вярно. Не съм съгласен с това твърдение.
Р.Р. Нервите и обидчивоста не са добър съветник.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 юни 2015 19:24

НЕ
Значи е спекулация

:lol: :lol:
Очакваш Ники Александров да каже, че ЦСКА е умряла предиш да прочете смъртният акт ли :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Кошче за отпадъци”