Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦС

Мнениеот Мистри » 14 юни 2015 21:04

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Лески се дразни от най-малкото,така че който и да посочите няма да сгрешите.А те вече не са дразнител на никого.Параолимпийците край Сухата река първо да се спаравят с собственика доносник ликвидирал ги преди време,да изучат осмокласника директор и да научат финансовият си директор кога се бута трибуна,кога затваря руският трансферен прозорец и още куп неща.Но да започнат първо от лумпенизираните лепилари от крайните квартали.

Каза " фен" на крадците на България, от Сопот. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 14 юни 2015 21:23

Мистри написа:
james написа:Сигурен съм ,че СОФИЯ си я виждал на снимка, боцкай и лъскай на фона на Шератон и ЦУМ.

Точно така.Аз съм от едно място, което ти надали знаеш.Имаше едно време гара, но преди да закрият Локомотив, закриха нея.
Гара Перловец се казва.
Далече е от село Надежда. :lol:

Гара Перловец е била доста далече от София, в сравнение със село Надежда, софиянецо

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 юни 2015 21:26

damyanov1963 написа:
Готвача написа:
Blue1914 написа:Истинските левскари винаги ще ги дразни всичко изкуствено, долно, подмолно, бутано и недостойно във фубола. В този ред на мисли- за съжаление в момента и нашият любим клуб не е това, което би трябвало да бъде.

Добре бе човек,кой отрязък от време точно визираш,когато не сте били бутани и подпирани,че не се сещам за такъв.

Левски винаги е бил подпиран и бутан от най-голямата публика и популярност в България.
http://vbox7.com/play:5151b1771e
http://www.vbox7.com/play:8de06dae
Ето това ви е болката, заради нея измисляте какви ли не глупости, но пред фактите те изглеждат още по-жалки!

Тц,тц,тц-къде го чукаш,къде се пука.Какви факти,какви болки?Ако има болки,те са си при вас.Вие ревете за титли и купи и като ги няма-рев.А ние си играем честно и както сподели стрелеца,благодарение на нашата честна игра станахте шампиони последният път.И пак напиши кога сте били нормален отбор,без държавна подкрепа.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 юни 2015 21:27

lifes написа:
Мистри написа:
james написа:Сигурен съм ,че СОФИЯ си я виждал на снимка, боцкай и лъскай на фона на Шератон и ЦУМ.

Точно така.Аз съм от едно място, което ти надали знаеш.Имаше едно време гара, но преди да закрият Локомотив, закриха нея.
Гара Перловец се казва.

Гара Перловец е била доста далече от София, в сравнение със село Надежда, софиянецо

Ти си същият смешник.
На мястото на тази гара в момента е НДК, неградски. Там минава и река Перловец.:lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 14 юни 2015 21:30

Мистри написа:
lifes написа:
Мистри написа:

Гара Перловец се казва.

Ти си същият смешник.
На мястото на тази гара в момента е НДК, неградски. :lol:

OK! Мислех че е от другата страна на южния парк. Извинявам се.

Ivo333
Контакти:

Мнениеот Ivo333 » 14 юни 2015 21:33

локо софия и прасетата вече са изхвърчали и утре ще се прави програмата за новия сезон в А Група с 10 отбора които ще играят по 4 пъти един срещу друг и без разделяне...Всяка промяна на това би била поредното Престъпление...после гърците пак ше ни викат че сме цигани....те може да са помяри ама изхвърлиха АЕК....нищо че е АЕК...така че това е най доброто за бг футбола.....Още повече при тоя формат с 10 отбора в А Група и 2 изпадащи и славия ще изпаднат още първата година....стига с тия далавери кръводарители и сметкаджии в а група не ни трябват... !!!
ВЪПРОСА Е : ЗАЩО ЕТЪР А НЕ цск@ ЗАЩО СПАРТАК А НЕ цск@ ЗАЩО ПИРИН А НЕ цск@ защо АЕК а не цск@ Защо Ювентус А НЕ цск@ ЗАЩО РЕЙНДЖЪРС А НЕ цск@ ????? ДОКОГА ДОКОГА ЩЕ ГО ИМА ТОВА ИЗВРАЩЕНИЕ НА ФУТБОЛНАТА СЦЕНА..ДОКОГA..ЗАЩО НИ Е ТОВА ПЕТНО КОМУНИСТИЧЕСКО?

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 14 юни 2015 21:40

те са ''сами срещу всички'' :lol: , на тях всеки им е дразнител

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 14 юни 2015 21:43

Ivo333 написа:локо софия и прасетата вече са изхвърчали и утре ще се прави програмата за новия сезон в А Група с 10 отбора които ще играят по 4 пъти един срещу друг и без разделяне...Всяка промяна на това би била поредното Престъпление...после гърците пак ше ни викат че сме цигани....те може да са помяри ама изхвърлиха АЕК....нищо че е АЕК...така че това е най доброто за бг футбола.....Още повече при тоя формат с 10 отбора в А Група и 2 изпадащи и славия ще изпаднат още първата година....стига с тия далавери кръводарители и сметкаджии в а група не ни трябват... !!!

По точно Венциславия. Всяка година едно и също . Продаваме или под наем читавите играчи и градим нов от Марек и Хасково. Спокойно дебелият пак ще правим силни мачове със силните отбори и ще падаме от слабите отбора. Няма как да ни изхвърлят, защото ние сме отбора, който си плаща за всичко. Колко да ви е болно, виж вас с вашите червени приятелки очаквам да не може да плащате. Сега се задъхвате , а след година? Може вие да сте в някой окръжна група :)

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 юни 2015 23:07

james написа:
damyanov1963 написа:
james написа:
damyanov1963 написа:Темата показва, че и отбори, които не са вече в А група(но разчитат на държавата и правителството да ги оправи), продължават да се интересуват живо от Левски.

Интересно как отбори с 800 хиляди дълг - изчезват , а такива с 80 милиона си играят като пичове . А Левски душко си е национален герой , а ти си гледай ФКБатков-ЛСпартак-Торпедо-Витоша и с каквото ново име се спасите от неизбежното.

Ти сега за успокоение ли се хващаш за Левски? Мислех, че по-големият ти проблем в момента е как да се спаси твоят отбор, но не би! Без Левски явно не може!

Ние от Гигов ще се спасим ама вие от БатковПеевски НИКОГА.

Лошото за вас е, че от Гигов скоро няма да се спасите, а и да се спасите ще сте в "Б" окръжна, а от там без Гигов, за вас, няма излизане.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 14 юни 2015 23:10

4akala написа:
Демба Ба написа:Въпрос към феновете на Левски- ако ЦСКА ги няма в А група, кой би бил най-големият дразнител за нас?...Предлагам ви четири опции, ако искате добавяйте и вие:

1) Ботев ПД
2) Берое
3) Лудогорец
4) Славия

Колкото и странно да ви звучи, но мен Венци Дебелия адски много ме дразни, така че много бих искал някой ден да видим Славия в Б група...за мен "белите" биха били най-голям дразнител, само заради Венци.

Всички държавни отбори като Ботев,Берое и Черно море,без Лудогорец все пак те са ни клиенти.

Голям смях ... феновете на отбора на Народната Милиция , говорят за държавни отбори :mrgreen:
Иначе по темата ... Славия , или някой друг от отборите от 7-о място надолу ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Кошче за отпадъци”