sin4ec написа:delqnski47 написа:Ок,няма лошо,но проблемът на такива като вас е,че вие си критикувате позицията на някои фенове на ЦСКА..но дотам.Решение не давате.А аз споменах нещо за монопола по рано.
Аз нищо не критикувам. Позицията на някои фенове на ЦСКА е позорна и срамна! Аз да ви дам решение, ти ебаваш ли се? Не, оправдаваш позорната позиция. Май и ти натам си тръгнал...
Преди няколко месеца куфеехте за шестата поредна, а днес това не е вашето ЦСКА? Вашето ЦСКА е преименуваният Осъм на ГОВЕДОТО и ЗАХАРТА? Как не ви е срам...
Никога не съм очаквал, че ще стигнете до такова падение... толкова години спорих тук, банове взимах, абе весело беше.Но този позор не ми е ясно как ще го оправдаете.
Пак казвам-на тия няколко човека, дето си отстояваха отбора докрай, краката трябва да им миете!
Потресен съм, нито вашата вярност е вярност, нито пък имате чест.
Толкова години мислех, че споря с истински армейци, стоящи зад отбора си докрай. И такива впечатления си създавах. Оказа се, че предадохте отбора си при първа възможност и се подложихте на една феноменална глупост!
От долните дивизии се уплашихте, но се поблазнихте да унищожите друг отбор, чужд за вас, само и само да сте в А група. И не се свените да заявявате, че в ЕКТ ще играете...
Жалко. Излъгал съм се. Спорил съм не с армейци, а с предатели и ренегати, готови и Чапръчене да припознаят за клуб на сърцето си...
Истина ти казвам, жал ми е за вас...
Еми много по трудно е да се даде решение,отколкото да си седиш отстрани и да критикуваш хората - и очевидно е така.

Ако ЦСКА отиде в окръжните какво ще се случи с базите и стадиона?
Какво ще се случи с отбора като цяло и дали ще дойдат инвеститори?
ЦСКА ще си изплати ли дължимото в А окръжна?И с какво?
Другите клубове които ги наказаха - те изплатиха ли си и дали това са ИСТИНСКИТЕ им ''АД''-та?
Дължи ли наистина ЦСКА толкова пари или този клуб бива източван до шушка?
Колко варианта има пред ЦСКА - един,два три?Под ''вариант'' разбирай човек,който иска да се наеме да плати задълженията или ИЗОБЩО да има някакво РЕШЕНИЕ?
Вие,където критикувате,давате ли си сметка,че ако беше толкова лесен и прост отговорът на тези въпроси щеше да има спор в момента и щеше да има такова разделение и ЦСКА щеше да седи в някаква си патова ситуация?