КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:На един парите не му стигат да си купи нова кола,на друг яхта.Скрити зад анонимност комплексари се правят на богаташи.Познавам много богати хора ,които само се усмихват когато стане въпрос за финанси.А са ми приятели.Имам имущество в двата големи града ,в малко подбалканско градче и в село на 5км от Пловдив.Да ви кажа честно в подбалканското градче зад църквата под асмата се чувствам най-добре.Хладно а отсреща баири и гори.Хората дружелюбни и ме поздравяват без да ме познават.Когато разберат че съм пловдивчанин започват с политика и Ботев Пловдив,защото често ходя с клубна фанелка.Тихо,спокойно,купувам си истинско мляко,сирене и кашкавал, а и зеленчуците им са екологически чисти,защото нямат пари за преперати.А тук някой самозванец живеещ зад паметника Левски с каравана на Луната ме убеждава че съм селянин.По темата.Всички стадиони в България са правени с държавни средства и на доброволни начала.Трибуната гелосаният Нарцис няма да си я сложи в джоба и си я занесе във Флорида,дори и да се разочарова от бутиковият си отбор.Тя ще остане на града,на населението,на областта.Крайно време е някой богаташ да се усети и да налива по същият начин пари в Плевен,Русе,Добрич,Бургас,Враца или Кюстендил примерно.Футболни градове повечето с по 1 отбор.Тогава нека държавата им даде по едно рамо,за ужас на мрънкащите комплексари.
Убеждават те, че си селянин, защото всички смятат, че феновете на Ботев Пловдив са селяни. Кой знае защо е така?