Платихте хеликоптера. А трибуната?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЗМЕЙ
Контакти:

Re: Платихте хеликоптера. А трибуната?

Мнениеот ЗМЕЙ » 09 юни 2015 15:11

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:На един парите не му стигат да си купи нова кола,на друг яхта.Скрити зад анонимност комплексари се правят на богаташи.Познавам много богати хора ,които само се усмихват когато стане въпрос за финанси.А са ми приятели.Имам имущество в двата големи града ,в малко подбалканско градче и в село на 5км от Пловдив.Да ви кажа честно в подбалканското градче зад църквата под асмата се чувствам най-добре.Хладно а отсреща баири и гори.Хората дружелюбни и ме поздравяват без да ме познават.Когато разберат че съм пловдивчанин започват с политика и Ботев Пловдив,защото често ходя с клубна фанелка.Тихо,спокойно,купувам си истинско мляко,сирене и кашкавал, а и зеленчуците им са екологически чисти,защото нямат пари за преперати.А тук някой самозванец живеещ зад паметника Левски с каравана на Луната ме убеждава че съм селянин.По темата.Всички стадиони в България са правени с държавни средства и на доброволни начала.Трибуната гелосаният Нарцис няма да си я сложи в джоба и си я занесе във Флорида,дори и да се разочарова от бутиковият си отбор.Тя ще остане на града,на населението,на областта.Крайно време е някой богаташ да се усети и да налива по същият начин пари в Плевен,Русе,Добрич,Бургас,Враца или Кюстендил примерно.Футболни градове повечето с по 1 отбор.Тогава нека държавата им даде по едно рамо,за ужас на мрънкащите комплексари.

Убеждават те, че си селянин, защото всички смятат, че феновете на Ботев Пловдив са селяни. Кой знае защо е така?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 09 юни 2015 15:28

Да дишаш най-мръсния въздух в България, сметката за таксито да ти е винаги над 10 лв, да дремеш в задръствания по 1 час, да живееш в панелка от 60 квадрата с всевъзможни идиоти под и над теб само и само да се наречеш "гражданин". Тц тц. :lol:
Изображение

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 09 юни 2015 16:04

veselinsk написа:Да дишаш най-мръсния въздух в България, сметката за таксито да ти е винаги над 10 лв, да дремеш в задръствания по 1 час, да живееш в панелка от 60 квадрата с всевъзможни идиоти под и над теб само и само да се наречеш "гражданин". Тц тц. :lol:

и да си изхвърляш боклука през балкона :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 юни 2015 17:05

Направих си труда да прочета всички мнения по темата. Не мога да разбера защо темата е обърната София срещу провинцията. Първо меко казано не харесвам София,но това едва ли има някакво значение. Факт,който никой не може да отрече,че в София живее около 20% от населението на България,но също така в София се създава и над 40% от БВП. Докато в област Разград(не само град Разград) живеят около 2% от населението ,но те създават по-малко от 0.5% от БВП. За мен в такъв случай е напълно нормално инвестициите в София да са около 100 пъти повече отколкото в Разград. Приятно или не средната заплата в София е повече от 4 ПЪТИ по-висока от тази в Разград примерно. Това са реалностите.
На тези ,които се опитват да ни убедят ,колко хубаво място за живеене е в провинцията ,със съжаление бих казал .Уви не сте прави,много бих се радвал в провинцията да се живее по-добре от София ,но уви не е така. Ако беше така защо София постоянно се разраства, а почти всички останали градове се обезлюдяват.
Сега по темата за стадиона. Няма лошо общината в Разград да помогне за строеж на стадион,но само ако всички по-важни проблеми са решени. На няколко пъти съм водил тук спор с фенове на Лудогорец и те се мъчеха да ме уверят колко прекрасно място за живеене е Разград . Е съмнявам се. Съжалявам ,че ще трябва да тук да намеся една човешка трагедия. Не толкова отдавна в Разград почина едно дете(етноса му няма никакво значение) ,защото в болницата няма дежурен хирургически екип и времето били лошо и не можело да бъде транспортирано с линейка до Варна . Съжалявам но да говорим за строеж на стадион за ШЛ в град, в който няма хирургически екип в болницата, на мен лично ми се струва много меко казано неуместно. Ако аз бях жител на Община Разград моментално бих поискал оставката на цялото ръководство на бщина Разград. Просто на мен ситуацията в един град в които няма достатъчно лекари ,да се говори за строеж на стадион ме звучи като някаква безкрайно неуместна шега( за съжаление не е шега). Не го пожелавам на никой ,но тези които застъпват тезата ,че стадиона е много важен,бих казал (не ви го пожелавам) "а ако това беше вашето дете"?
Лично за мен във всяка община има много по-важни проблеми от строежа на стадиони(казвам го като човек свързан със спорта от много години), Достатъчно е да погледнем резултатите от матурите -ами в топ 10 8 училища са от София. Ако погледнем и за най-добрите болници ,също най-добрите болници са в София.
Ако аз бях кмет на Разград ,бих обърнал внимание на здравеопазването и образованието,а строеж на стадион е лукс и ,без който може.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 09 юни 2015 19:32

Да направим един преглед върху трудовете на "спортния журналист" Христо Василев от *** написал въпросната стойностна статия:

- ТОЗИ ПЪТ ДОМУСЧИЕВ ПРЕКАЛИ - анализ върху реакцията на Домусчиев към колегата му по прозвище;
- А ГРУПА. ЗАКРИВАЙ - критичен анализ за кунг-фу уменията на Моци срещу Николич
- ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ - кратка ретроспекция върху мача Миньор - Лудогорец
- ЕВРОПЕЙЦИ, ЕВРОПЕЙЦИ, АМА КОЛКО ДА СТЕ ЕВРОПЕЙЦИ - няколко изречения върху средните пръсти на Моци
- КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ - несъгласие на автора с разпределението на ТВ правата
- НАЙ-АБСУРДНАТА АНКЕТА - абсолютно несъгласие с класацията Футболист на годината и победителя Владо Стоянов
- ЧЕТИРИ ПРИЧИНИ ЗА ФИАСКОТО В БАЗЕЛ - разбор на мача в Базел и причините за загубата според автора
- БОЛИ НАЛИ - прозрение на автора за това че Лудогорец е подпиран от съдиите в А група и затова че им се е върнало в мача с Реал М

Заключение: от общо близо 20 статийки на въпросния Христо Василев, половината са АНТИ-Лудогорец. Няма лошо. Човека е критик, обича повече да плюе отколкото да похвали някой за нещо. И Лудогорец му е трън в очите. Въпроса е в океана от подобни спортни журналистчета в нашата малка футболна България има ли смисъл от тях, и изобщо защо трябва да им се обръща внимание за нещо сътворено от тях.

Върни се в “Кошче за отпадъци”