ohoboho написа:bobo_13 написа:bazukata написа:предлагам софианците да съберат пари и да построят най-голямата тоалента в Европа на центъра на София.И без това този град е най-големия конеф на стария контитнет да има къде с кеф да се изсере човек.
Недей така, в центъра на София е пълно с арабелки и бял човек не може да видиш....все пак и джамия има на пъпа на София.....само на метри от Президентството и Министерски съвет.
Има ли работа в селото (което и да е то) или не, се чудя? И колко е средната заплата, да питам ? Не ми е сериозно някакси при положение, че сме селска държава с един град (дето и той що-годе да мяза на град само) такива коментариМерете си го на футболна тема (макар че и софийските, и провинциалните ни отбори са СЕЛСКИ) ... ама за града, където всичките ти съселяни напират да идат (и затова е на тоя хал, ти мани другото) да си говорим такива работи - несериозно някакси ...
Колкото до арабелките, разходи се някой път до Германия да видиш как е .. или пробвай направо зад океана, мини до Ню Йорк или някъде там в района и пак ела да ми говориш за арабелки в центъра и как нямало бял човекНормално е големият град да привлича повече сволач от малкото село
Не знам дали Велико Търново е село, при положение че е било столица на България още преди СОфия, но важното е да си плещим. Миналата седмица бях в Нюрнберг.....не видях арабелки, също така тази година съм бил в Мюнхен, Дрезден, Айндховен, Беверен, Валенсия, Прага, Варшава....никъде не съм виждал толкова арабелки, колкото на бул. Мария Луиза.
Не знам защо обиждаш на селски и селяни, ама явно не разбираш какво означава това. Видно е, че си от софийските СЕЛЯНДУРИ дето по цял ден се оплакват и ги мързи да си мръднат пръста и после друг им бил виновен. Селяните, са честни хора, които по цял ден превиват гръб на полето, за да може ТИ Г-Н СОФИЙСКИ СЕЛЯНДУР като се прибереш вечер да има какво да сложиш в устата, защото май в София домати и краставици не гледате, а? А съм убеден, че всеки уикенд се качваш на трошката и отиваш при мама и тати или баба и дядо на село да си напълниш хладилника......смешник.