Гонг засрамете се !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Гонг засрамете се !!!

Мнениеот КироВарна » 01 юни 2015 15:09

thebully написа:Ние пием втори ден вече,вас ви хваща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мене още не ме е хванало,защото здраво замезвам!!!А за олигофрените от Гонг,въобще,ама въобще не ми дреме!След като дълги години обръщат внимание,само на двата измислени "гранда",нито ги слушам,нито ги чета!Сега ще имат възможност да си поплачат на рамената,взаимно оказвайки си подкрепа!Глинените крачка на книжните "колоси",се огънаха и всичко си дойде на място!Поздравявам феновете на всички отбори,които са били пренебрегвани в БГ медиите!Обяваваха,че половин България е червена,а другата половина била синя!И понеже,повече от две половини не може да има,значи нас,останалите ни няма!Затова,поздравявам останалите!!!Хайде трийте ме,както обикновено,когато пиша за синьо-червената медийна мафия!!!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 01 юни 2015 15:38

james написа:Ако комунизма си отива ФКЛевски що чини още тук :?: :?: :?:

River Plate написа:Ако с комунизма си отиваме ние, вие трябваше да сте първите които ще си отидат и преди нас, като най-големия галеник на БКП и репресивния апарат - ДС ;)

Харесайте си друг отбор ако не искате да се оплаквате, че я няма емблемата (в НАП е), изборът е шарен и най-важното - спете спокойно деца!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юни 2015 16:01

percival написа:Защо "гонг" си прави ташак с ЦСКА ?
Има две емблеми на Литекс ,а няма такава на ЦСКА!
Пиша за емблемите най горе в сайта.
Неудобно ми е през тела да кача снимка ,ако някой има възможност ще му бъда много благодарен.
Имаме или не лиценз това е под форум на привържениците на ЦСКА.

На мене ми е добре.Значи всичко е ток. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Кошче за отпадъци”