ЦСКА-ри.. просто се откажете!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Re: ЦСКА-ри.. просто се откажете!

Мнениеот viking22 » 01 юни 2015 15:50

1913SS написа:
Мирослав Танчев написа:Незнам защо се вързвате на комплексари. Разбирам левскари да се ебават с нас,поне са горе долу като нас по брой на титли и купи. Вие се вързвате на някакви лапета с комплекси за малоценност. Лудогорец има още 27 години да става шампион подред и тогава да дойде някой и да ми говори. А на слависта,Славия е все още на Маджо, какво ми говорите за чест и морал.

Спокойно преживяхме две световни войни, а после комунизма , който имахме играчи които заслужавахме титла ама вашите хранилки не ни дадоха. Ще преживеем и Маджо. Я кажи твоите деди от кои отбор са били.

garcha
Контакти:

Мнениеот garcha » 01 юни 2015 15:52

че си турчин турчин си - това ясно но си и неграмотен не знам за рейнджърс но Юве бяха в серия Б и то НЕ за лиценз а за черно тото
а що се отнася до това да се откажем ще ти кажа 1но тъп резак - А група и бг първенство без искуствено създадени отборчета като фк Кремвирш може но без ЦСКА - НЕ
Последна промяна от garcha на 01 юни 2015 15:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 01 юни 2015 15:52

1913SS написа:
Мирослав Танчев написа:Незнам защо се вързвате на комплексари. Разбирам левскари да се ебават с нас,поне са горе долу като нас по брой на титли и купи. Вие се вързвате на някакви лапета с комплекси за малоценност. Лудогорец има още 27 години да става шампион подред и тогава да дойде някой и да ми говори. А на слависта,Славия е все още на Маджо, какво ми говорите за чест и морал.

Спокойно преживяхме две световни войни, а после комунизма , който имахме играчи които заслужавахме титла ама вашите хранилки не ни дадоха. Ще преживеем и Маджо. Я кажи твоите деди от кои отбор са били.

от Хан Аспарух после Цар Калоян и ЦСКА!! Боже прости му .

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 01 юни 2015 15:56

viking22 написа:
1913SS написа:

от Хан Аспарух после Цар Калоян и ЦСКА!! Боже прости му .

Не е лесно да си прост ,ама то само като видя от кой отбор си.....
Спокойно! Цска и Локо ще вземат лиценз както стана миналата година с Марек и Хасково. Изпълкомът ще наруши закони, за които в Европа могат да ни закрият умрялото първенство , но никой не го интересува бг първенството и ще си играете с нас и ще се излагате.
Славия София

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юни 2015 15:58

LudogoretsRazgrad написа:Изчистете си дълговете,като започнете от най-долната група,както направиха Ювентус и Рейнджърс. Вижда се че няма друг начин,за спасението ви. Колкото и да го отлагате,е неизбежно.

Добре.Само че айде да не имаме по 100 теми за лиценза.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Кошче за отпадъци”