moreni_max написа:Аз съм фен на Берое, но съм съгласен със създателя на темата. Съберете се, накарайте шефовете да фалират дружеството и почнете от А окръжна... за няколко години пак ще сте в елита. В противен случай какъв е смисъла?
Това са 20 милиона, как се изплаща такъв дълг? За 20 милиона ще си направите стадиона най-модерния в България и ще ви остане да направите цяла една база. Заради собствения инат, дебелоглавие си заробвате клуба.
Щом си фен на Берое,честито второ място и успех в евротурнирите.Ако и ЦСКА имаше осигурен държавен спонсор,не плащаше наем за стадион и бази,а му бяха предоставили общински такъв ,един от най-добрите в страната безплатно сигурно нямаше да има проблем с лиценза.А това в коя група ще играем трябва да се решава на терена а не от чиновници в канцеларии,защото както на два отбора им е отказан лиценз заради дългове,така на други отбори с дългове им е даден такъв.Как един отбор с много богат собственик не плаща нищо за стадиона,дори най-бедната община в България му го подържа и плаща по 100хил. лв. на година,а държавата му дава 5мил.лв. да си направи трибуна,а "лошия" ЦСКА дори и като му дадоха уж стадиона го задължават да плаща всяка година по 1.5 мил.лв. за инвестиции в базите в противен случай ще прекратят договора.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...