Тролене - отклоняване от темата в желаната от трола посока.
Троли, троли тролче.... тро-ла-ла-тро-ла-ла... тро-ля-ля-ля-ля-ля-ля....
Съединеноамериканощатски коментатор: САЩ се провалиха в Киев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Съединеноамериканощатски коментатор: САЩ се провалиха в
Последна промяна от fcb_bg на 23 май 2015 20:24, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
batceko написа:..хехех ...много отдавна не бях влизал тук и бързо се убедих ,че много правилно съм постъпил като съм спрял ... нещата явно са загрубели до такава степен , че в повечето теми май ще трява да се въведе изискване - писането на руски задължително ... хахаах .. добре ,че не ми дреме вече ... жал ми е за пичовете дето се връзват и отговарят на руските тролове - файда йок както се казва![]()
![]()
Прав си напълно, но аз не съм човек, който ще види нещо нередно и ще го подмине. Тези тролове, са съвременните комунисти правещи атентати по църкви, градове и села, в полза на Русия. Целта им е да станем руска подлога и да се смени политическата ни ситуация. Реално те са заплаха за националната ни сигурност, защото вършат подривна дейност у нас. И тогава и сега се лъже и манипулира. Малко по цивилизовани са методите, но като цяло е същото. Аз ще ги мачкам с аргументи и факти и ще гледам как се гърчат, докато изчезнат до един. Ако им дойде акъла в главата и станат само българофили, няма да имат проблем с мен. Но като гледам какви чугунени глави са, ще си получават гърча.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Кошче за отпадъци”